Melo ide u Atlantu pa u slobodne agente, Šruder u OKC

Melo ide u Atlantu pa u slobodne agente, Šruder u OKC Izvor: Gene Sweeney Jr./Getty Images

Karmelo Entoni je deo trejda između Atlante i Oklahoma Sitija, u okviru kog će Denis Šruder postati deo Tandera. U trejdu je učestvovala i Filadelfija i bivši igrač Mege Timoti Luvavu.

Karmela Entonija u svom timu silno žele Hjuston Roketsi koji čekaju da ovaj košarkaš postane slobodan igrač kako bi izašli sa ponudom. Sa Entonijem je već pričao trener Roketsa Majk Dantoni, a njega takođe želi i Majami Hit.   

Inače uz Entonija, koji će gotovo izvesno postati slobodan agent, u Atlantu ide i zaštićeni pik prve runde drafta 2022. godine. U Tander su trejdovani nemački plejmjeker Denis Šurder i krilo Majk Muskala. Ipak Muskala se neće zadržavati u Oklahoma Sitiju već ide u Filadelfiju odakle u Tander prelazi Francuz Timoti Luvavu. 

Dennis Schroder Izvor: Streeter Lecka/Getty Images

Atlanta je inače od ranije htela da se reši Denisa Šrudera kako bi otvorila prostor za Trea Janga i plejmejkera Džeremija Lina kog su doveli u trejdu sa Bruklinom. Šruder je na drugoj strani odlična opcija za Tander jer se radi o plejmejkeru koji će se odlično dopunjavati sa Raselom Vestbrukom, a takođe će na njemu uštedeti novac u odnosu na ono što je trebalo da plaćaju Entoniju. 

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Drejk

Ne kapiram šta ovde dobija Atalanta? Osim toga što su trejdom Šrudera napravili mesta za nove igrače.

1 0

Less

Nema šanse da će Anthony u Houston. Pa Mike je otišao iz new York zbog njega.

3 0

* Sva polja su obavezna