"Ni meni se ne sviđaju direktori i urednici medija"

"Ni meni se ne sviđaju direktori i urednici medija" Izvor: KK Crvena zvezda

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da se sa odlukom o novom treneru nije žurilo, kao i da očekuje izuzetnu saradnju.

"Mi nismo žurili, kao što su mnogi žurili sa tipovanjem ko će biti trener. Milana Tomića poznajemo dugo godina kroz Evroligu i imamo odličnu saradnju, kao i sa Olimpijakosom. O Milanovim referencama nemam šta da vam objašnjavam. Dugo je u košarci i kao igrač, i kao trener, i kao menadžer... Želim mu sreću, biće to uzbudljiva sezona i neće biti dosadno, to vam obećavam", rekao je Čović na zvaničnom predstavljanu novog trenera.

On se osvrnuo i na prošlu sezonu crveno-belih, u kojoj su osvojili titulu prvaka Srbije.

"Ne slažem se da je prošla sezona bila neuspešna. Nigde u kamenu ne piše da Zvezda mora da bude 10 ili 15 godina prva. Napravljen je solidan rezultat. Moramo da znamo da istrpimo trenere i igrače u izuzetno teškom poslu. Kada bismo to uradili bilo bi nam mnogo lakše. Ni meni se ne sviđaju direktori i urednici medija, a sa nekima sam i dobar prijatelj. Crvena zvezda će uvek imati primat na prostoru bivše Jugoslavije jer je Crvena zvezda najveći brend", objasnio je predsednik Sportskog društva Crvena zvezda i dodao:

"Ne želim da najavljujem borbu za opstanak, to nije naša ambicija. Mislim da je ružno da kažete da nismo prošle sezone imali ni odbranu ni napad. To je ružno jer tako i osporavate one koje su birali. Dušan Alimpijević je izuzetno talentovan i perspektivan trener i žao mi je što se tako završilo. Videćete, ako Bog da, kako će se njegova karijera razvijati. Svi treneri u Crvenoj zvezdi su najbolji treneri".

Predsednik Zvezde rekao je i da je rano da se govorio o dolascima i odlascima igrača, kao i kompletnom formiranju tima.

"Rano je da govorimo o dolascima i odlascima. Istekli su ugovori Tejloru Ročestiju, Alenu Omiću i Peri Antiću. To je istina i to je jedino što je poznato. Ko će doći i dalje ne znamo, ali ćemo blagovremeno da javimo".

Izvor: You Tube

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dowla

‘У затвор идеш брзо, видећеш...’

19 1

Dure

Eeej kosarkaski radnik Covic?!Najveci mu je 'uspeh"to sto je s bratijom sklonio GOSPODINA koji je napravio do perioda sns-fmp,bar dvadeset igraca,koji su oslonci veliki evropskih klubova,a neki su zavrsili i u NBA!A sad ne moze ni da radi u srpskoj kosarci!Jedan je Dule!

16 4

Dušan

koga je bre taj stvorio? A o Čoviću može svašta da se priča ali iz FMPa je poteklo na desetine SRPSKIH igrača koji su u napravili karijere u vrhunskim evropskim klubovima pa i u NBA ligi. Da ne nabrajamo sad koliko ih je bilo i u kkp.

3 17

* Sva polja su obavezna