Pančevačka Azotara ide u stečaj, radnici zatečeni

Jedna od najvećih fabrika mineralnog đubriva i azotnih jedinjenja u regionu - pančevačka Azotara, odlazi u stečaj. Zbog starih dugovanja, koji nastavljaju da se gomilaju i neuspeha da se poveća efikasnost u radu, Vlada je odlučila da fabriku, nakon sprovedenog stečajnog postupka, ponudi na prodaju.

Izvor: N1

Komentara 9

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nesss

Još jedan soc-mastodont je konačno poslat u stečaj..gubitaš koji je koštao gradjane stotine i stotine milona eura...preduzeće koje je proizvodilo gubitke, jedinstven izum socijalističko-komunističkih zemalja...još jedna zabluda se brani uz optižbe naprednjacima, demakratama, itd...niko ne optužuje zabludu, drogu, opijum najveće laži i obmane naroda zvane socijalizam..i pored katastrofe koja je oatala posle svega, i pored propasti ovakvih kvazi-firmi, ljdi i dalje pate za sistemom gde je pisao bio garantovan sa 2 sata efektivnog rada, gde je država imala prosečno 700.000 bolovanja dnevno, i gde se hteo evropski standard...cena je previsoka i svako je može izračunati kad primi 300eur mesečno kako su mu razne azotare uzele 700...

0 0

Zeuks

Kada im je predsednik sindikata objasnjavao sta ce se dogoditi oni su ga ignorisali

141 0

PaPa

Utva fabrika aviona i prikolica , Staklara naj veća na balkanu , Tesla takodje fabrika sijalica Novitet - Trudbenik tekstilni gigant , fabrika obuće GIP fabrika gumenih proizvoda .... sad Azotara sledeća Petrohemija (titanik) sve je to ok Ali mi imamo na plodnoj oranici fabriku za čuvanje kriminalaca glanc novi zatvor i to je nešto zar ne.

20 185

* Sva polja su obavezna