Pacov izazvao kratak spoj i nestanak struje u pozorištu

Pacov izazvao kratak spoj i nestanak struje u pozorištu Izvor: Shutterstock

Izazvavši kratki spoj i nestanak struje u australijskom gradu Adelejdu, jedan pacov je izazvao pravu pometnju na baletskoj predstavi "Uspavana lepotica", kada su članovi ansambla i gledaoci uz pomoć džepnih lampi evakuisani iz Festivalskog centra.

Južnoaustralijska elektroprivreda je potvrdila da je pacov izazvao kratak spoj u jednom postrojenju od 11.000 volti, nakon čega je severozapadni deo grada ostao bez struje na dva sata.

Kada je oko 2.000 gledalaca shvatilo da potpuna tama nije deo predstave nastalo je komešanje, a potom su obavešteni da se radi o nestanku struje, te da će biti evakuisani iz pozorišta.

Bilo je to poslednje izvođenje predstave "Uspavana lepotica" u ovoj sezoni, kazali su organizatori, te uputili izvinjenje ansamblu i gledaocima.

Tagovi: pacov , pozorište , struja , balet

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

catpeople

Jednom mi je šporet prestao da radi i kad su došli majstori našli miša koji je pregrizao kabl i ispekao se. Inače imala sam mačku i vrebala ga je celog dana, ali kad je sve zatvoreno nameštajem nema pomoći.

0 0

orca

Treba tuziti pozoriste za ugrozavanje zivotinja. Ne mogu se kablovi tako ostavljati i time ugrozavati zivoti jadnih i nevinih voluharica.Zamislite da je necija maca to uradila. Jaooo, ne smem ni da pomislim na to.

1 8

evita

da li je pacov preziveo?

11 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo