Kokan Mladenović, Ante Tomić i Emir Hadžihafizbegović o Srebrenici

Gosti Specijalne emisije posvećene Srebrenici bili su Emir Hadžihafizbegović, glumac iz BiH, Kokan Mladenović, srpski režiser i hrvatski pisac Ante Tomić. Razgovor vodio Amir Krivošija.

Izvor: N1

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Neocortex

Srećom pa silovatelje, pljačkaše i ubice po zatvorima Srbije ne nazivaju prosto "Srbima". Jer ako se zločinac nacionalno ne obeleži, ne može se raditi na ukidanju Republike Srpske i nekoj "bosanskoj Oluji". Jedna je samo činjenica, apsolutna većina Srba, čak i militantnih nacionalista, nikada nije imala niti će imati program genocida ili plan istrebljenja bošnjačkog naroda, jer ga smatra bratskim i jednakim sebi. Oni ne uče svoju decu da su Bošnjaci "vlasi" i "uljezi", nego isti narod samo druge vere. U tome je razlika sa g. Hadžihafizbegovićem koji gaji rasističke stavove prema Srbima iz Srbije, smatrajući ih stranim narodom, stranom kulturom, čak i stranom genetikom, dok za mene Sarajlija ili Tuzlak nikad neće biti stranci i vanzemaljci.

18 7

Smiljko

Astra. Srbi su "organizovali" Srebrenicu i to prokletstvo će nas doveka pratiti... A što se Hrvatske tiče, imali smo u rukama Plan Z4 po kome Srbi u Hr. dobijaju svoju autonomiju, policiju, svoju valutu (novac) i još štošta, ali smo to odbacili ... Jer , ako ne znamo da radimo, znamo da se bijemo... Jel tako beše? E pa ni da se bijemo ne znamo...kao što se ispostavilo...

26 12

ДГ

Кокане, нека си им рек’о.

24 1

* Sva polja su obavezna