KTV: Haradinaj se nije izvinio Ani Brnabić

KTV: Haradinaj se nije izvinio Ani Brnabić Izvor: Armend NIMANI / AFP

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj nije se izvinio premijerki Srbije Ani Brnabić, kako su to juče tvrdili beogradski mediji, javlja prištinska televizija Kohavision (KTV).

Haradinaj je srpskoj koleginici preneo žaljenje zbog neispunjavanja sporazuma sa obe strane, što je uticalo na dobrosusedstvo među zemljama, saznaje KTV, a prenosi portal KoSSev.

Haradinaj je, kako javlja KTV, na samitu u Londonu izneo zabrinutost Kosova zbog pritisaka i pretnji koje srpska vlada čini nad pripadnicima Bezbednosnih snaga Kosova kako bi napustili ove snage.

Haradinaj je za KTV rekao da su operaciju hapšenja Srba sproveli pravosudni organi nakon dobijanja informacija o pretnjama.

Komentara 47

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Floyd011

Pre će biti da se Brnabićka izvinila njemu što Alek odugovlači sa priznanjem

5 102

prof.dr M.J.

Ovog puta više verujem Haradinaju iako mi nije simpatičan. Šta li je trebalo Ani Brnabić da se blamira takvom izjavom. Propaganda je nož sa dve oštrice a u laži su kratke noge

160 0

E, Pa

Uuu bre, nešto mi logično ovo što Haradinaj izjavljuje, zar dama pa da l.že, nije lepo da nas bruka i na taj način. Uostalom po onoj narodnoj od oca je ostanulo sinu, te i njoj od njenog mentora.

15 332

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo