Otvorena mesta za preuzimanje narukvica za Exit

Otvorena mesta za preuzimanje narukvica za Exit Izvor: Bojana Janjić

U Novom Sadu su danas otvorena mesta na kojima posetioci festivala Exit mogu da zamene karte i vaučere za narukvice kako bi izbegli čekanje u redovima za zamenu prvog festivalskog dana.

Svi kupci četvorodnevnih ulaznica moraju prvobitno da ih zamene za narukvice, na nekom od punktova, dok kupci dnevnih ulaznica na Exit mogu da uđu isključivo tako što kupljenu ulaznicu donesu na festivalske kapije.

Zamenska mesta vaučera za ulaznice nalaze se na Trgu slobode u samom centru Novog Sada, zatim kod "Lovotursa" preko puta glavne ulazne kapije, kao i u festivalskom kampu na kupalištu "Štrand". Punkt za ulaznice u centru radiće do četvrtka 12. jula do jedan sat iza ponoći, kao i punkt na "Štrandu", dok će "Lovoturs" zamene raditi do nedelje 15. jula od 18 časova do ponoći. 

Organizatori su najavili da se kapije Exita otvaraju svakog dana u 19 časova, a zatvaraju u 3 časa posle ponoći, te da nakon tog vremena nije moguće ući na Petrovaradinsku tvrđavu. Zbog očekivanih gužvi, organizatori su apelovali da posetioci na festival dođu ranije, u popodnevnim satima, kako bi izbegli gužve na ulazu.

Dodali su da u toku jedne večeri posetioci na festival mogu da uđu samo jednom, te da ukoliko napuste Tvrđavu, osoblje na ulazu "neće biti u mogućnosti da ih ponovo pusti unutra".

"Pored festivalskog obezbeđenja, ulaze kontroliše i policija, kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival", naveli su organizatori. 

Exit ove godine počinje 12. jula i traje do 15. jula, a nastupiće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grejs Džons, Dejvid Geta, Martin Geriks, Frenč Montana, Zigi Marli, Fiver Rej i mnogi drugi.

Tagovi: Exit , Exit Festival

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zaklina

A bone gde se podizu😃

1 0

Punk-rocker

Migos,OMG.

0 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo