Beker: Novak je ponovo onaj stari

Beker: Novak je ponovo onaj stari Izvor: Michael Dodge, Getty Images Sport

Legendarni Boris Beker je konstatovao da Novak Đoković ponovo uživa u tenisu, te a bi zbog toga mogao daleko da dogura na Vimbldonu.

Treći Gren slem u sezoni ušao je u drugu nedelju, a do četvrtfinala su uglavnom stigli svi favoriti u muškoj konkurenciji.  

"Nije bilo mnogo iznenađenja u muškom delu žreba, izuzev poraza Marina Čilića i donekle Aleksandra Zvereva. Verujem da je prekid naudio Marinu, a njegov poraz je potpuno otvorio taj deo žreba. Osim toga, ostali su očekivano prošli. Del Potro izgleda vrlo dobro, fizički je snažan. Pazio bih se njega. Nadalu suvi trereni pomažu... Tu je i Đoković koji je ponovo onaj stari, koji podseća na momka koji je bio pre dve godine. Dobro se kreće duž osnovne linije i čini se da ponovo uživa u tenisu", komentarisao je Beker.

Del Potro vodi protiv Simona sa 2:1 u meču koji je prekinut u ponedeljak, a bori se za prvo četvrtfinale od 2013. godine. Tamo ga već čeka Nadal koji je u toj fazi takmičenja prvi put od 2011.

Đoković je pobedom nad Hačanovim ponovio prošlogodišnji rezultat i za polufinale će se boriti sa Keijem Nišikorijem.

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Gordana

E moja gdj.Zaklina , vaš komentar bilo bi bolje da je izostao, zar ne.!? Novak je toliko jaka ličnost da ga slični komentari i iz SNS ne mogu da tangiraju. On je čovek iznad čaršiskih komentara i zvanične loše politike u RSrbiji.ć Zar vi to. još niste ukapirali, požuriti, vreme će da vas pregazi, ali Novaka bisera Srbije neće moći.

48 4

Gavrilo

Novaka za predsednika Srbije. Forza Nole.

28 11

Jerry

Uvek pravi i uvek naš .Može i uvjek i uvik svejedno što bi naš Nole rekao.

44 8

* Sva polja su obavezna