Svi dečaci i trener spaseni iz poplavljene pećine

Svi dečaci i trener spaseni iz poplavljene pećine Izvor: tanjug/AP, Vincent Thian

Svi dečaci i njihov trener spaseni su iz poplavljene pećine na Tajlandu. Poslednjeg dana operacije evakuacije, iz pećine Su izvučena još četiri dečaka i njihov trener, posle više od dve nedelje.

Tajlandska televizija Tai TV prikazala je snimak na kojem spasioci pevaju i plešu proslavljajući uspešnu evakuaciju tima mladih fudbalera i njihovog trenera.Spasioci su rano jutros nastavili akciju spasavanja dece iz poplavljene pećine u Tajlandu, dok su jake kiše na tom području otežale operaciju tokom koje je prethodnih dana spaseno osam dečaka.

Dečaci koji su spaseni iz pećine na severu Tajlanda, dobro su i nemaju groznicu, rekli su spasioci.  

Ceo Tajland prati situaciju s 12 dečaka uzrasta od 11 do 16 godina i njihovog trenera koji su blorakini u pećeni od 23. juna.  

Ronioci su pronašli dečake na grebenu udaljenom oko četiri kilometra od ulaza u pećinu. Oni su krenuli da istraže pećinu, ali su ostali zarobljeni jer je voda nadošla zbog kiše.

Tagovi: Tajland , pećina , spasavanje

Komentara 80

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Tako je

Čestitam spasiocima. Deci i treneru želim brz oporavak. Jedan život je nažalost izgubljen, a da li je tako moralo biti? Počivaj u miru hrabri čoveče! Pećina bi trebala da se zove po tebi.

22 2

Ivan Grozni

To se dešava kada se ljudi sa svih strana sveta ujedine. Neka nam ovo bude primer.

33 3

Bravo!!

Hvala Bogu!!

24 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo