Robin Rajt: Kevin Spejsi mi je bio saradnik, ne i prijatelj

Robin Rajt: Kevin Spejsi mi je bio saradnik, ne i prijatelj Izvor: Jesse Grant/AFP

Američka glumica Robin Rajt izjavila je da su ona i Kevin Spejsi više bili saradnici nego prijatelji i to je prvi put da je glumica javno govorila o Spejsiju pošto ga je producent, kompanija Netfliks otpustila iz serije "Kuća od karata" zbog optužbi za seksualno nasilje.

"Mi smo samo bili saradnici, van posla se nismo družili", rekla je Rajt za CNN, govoreći o Spejsiju koji u seriji igra proračunatog i nemoralnog političara Frenka Andervuda, a Rajt njegovu suprugu Kler Andervud.

Spejsija je prvi optužio Dejvid Rep za seksualni napad kad je imao 14 godina.  

Spejsi je u saopštenju izjavio da se ne seća tog incidenta, ali se izvinio za sve nedolična ponašanja koja je počinio u pijanstvu.

Nekoliko dana nakon tih optužbi, CNN je objavio da je producent serije, kompanija Netfliks, saopštila da Spejsi više neće igrati u seriji.

Mediji su pisali da je Spejsi na snimanju serije sa predsedničkom porukom, tražio posebne uslove.

Serije je suspendovana, a producenti su za šestu sezonu veoma gledane TV serije serijem fokusirali na ulogu Robin Rajt.

Odnosili smo je jedan prema drogom profesionalno i sa poštovanjem, rekla je Rajt i dodala sa se sa Spejsijem nije čula od otkaza.

"Nisam ga poznavala kao čoveka. Samo znam da je bio izvenradan zanatlija", naglasila je Rajt i rekla i da je sama bila žrtva seksualnog nasilja.

Komentara 16

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nčf

Jel znate koliko njih dođe u Holivud da budu glumice? Bukvalno svaka će barem toliko odraditi da uđe u A film, preko kreveta,samo to kasnije kriju. Nažalost, mnoge budu iskorišćene pa i ne dobiju ulogu, ali je to ta surova industrija. Javna tajna, sad se svi zgražavaju odjednom...

23 4

JFK

Znaci vise ga niko ne zna,niti se druzi sa njim?Knjiski primer toga kako te svi gaze kad si na zemlji.

29 1

Kuburakv

"Je li pošteno, Života?"

15 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo