Stefanović: Zašto referendum smeta Đilasu, Jankoviću...

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da se sve jači pritisci na Aleksandra Vučića, koji kulminiraju ovih dana u trenutku kada se on bori da povrati makar deo onoga što su neki pre njega izgubili na Kosovu i Metohiji, nastavljaju upravo najsnažnijim udarima na samu ideju da se o najvažnijim odlukama za našu zemlju održi referendum.

Izvor: Tanjug

"Zašto referendum smeta i (Draganu) Đilasu, (Saši) Jankoviću i (Vuku) Jeremiću... I zašto će u narednom periodu posebnu kampanju voditi protiv održavanja referenduma? Upravo je činjenica da oni ne žele izjašnjavanja svog naroda. S druge strane, žele da mogu da okrive Aleksandra Vučića za apsolutno sve, čak i za njihove izgubljene bitke, za uspostavljanje carina, za uspostavljanje drugačijeg načina odlučivanja - izmeštanja odlučivanja iz UN na EU, na sve moguće načine uništavanje suvereniteta Srbije na Kosovu... I sada to treba nastaviti napadima na Aleksandra Vučića", rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Komentara 82

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Sloboda ili Ništa

Kome smeta jak, čvrst i uspravan pendrek?

1 0

Mara

Meni smeta referendum.Posle Miloševićevog referenduma, dobismo bombardovanje.Ne sviđa mi se to prebacivanje odgovornosti na ovaj narod.

4 0

Milan

Lažna diploma, lažna dilema: Treba li referendum ili ne? Doktore Nebojša, što se ne baviš svojim poslom? Kriminala nikad više na ulicama Beograda, a ti se brineš o referendumu.

32 156

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo