Mali: Sva ulaganja u Er Srbiju pokazala su se kao opravdana

Mali: Sva ulaganja u Er Srbiju pokazala su se kao opravdana Izvor: N1

Er Srbija je najbrže rastuća kompanije u regionu i sva su ulaganja u njeno pokretanje pokazala su se kao opravdana, rekao je ministar finansija Siniša Mali. On je rekao da je reč o kompaniji koja je pokretač celokupne srpske privrede.

 Komentarišući navode o 12 miliona evra koje je Er Srbija dobila iz srpskog budžeta na ime podrške razvoju turizma, Mali je podsetio da je to predviđeno strategijom razvoja turizma.

Prema njegovim rečima, prihodi od turizma su 1,2 milijarde evra, sedam odsto je porastao broj putnika na aerodromu, u maju ove godine je zabeleženo 20 odsto više noćenja u Srbiji, nego u maju 2017. godine, a Er Srbija je deo toga.

Nastavak podrške vlade kompaniji u tom segmentu zavisiće od toga kako se razvija let na severnoameričko tržište.

Izvor: N1

Komentara 19

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Macak

Kako ??!?

2 0

Jedan Od

Profit ErSrbije ispod 16mln evra, a pomoć države 21+12 milion. Broj putnika neznatno smanjen u 2017 u odnosu na 2016 - to je stvarno neviđen rast.

3 0

Micia

Da li lažni doktor misli da smo zaista toliko glupi iako nam svaki dan ispiru mozak lažima. Nemoj kvazi ministre da vredjaš našu inteligenciju. Sedi gde si i ne talasaj. Previše putera imaš na glavi. Nikome nije sveća gorela do veka

17 277

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo