Etihad ervejz ostaje u Er Srbiji

Etihad ervejz ostaje u Er Srbiji Izvor: Promo

Er Srbija i Etihad ervejz dogovorili su nastavak strateškog partnerstva dve aviokompanije.

"Etihad ostaje u vlasništvu Er Srbije udelom od 49 odsto i u potpunosti je posvećen partnerstvu. Kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nastaviće da podržava većinskog vlasnika Er Srbije, Vladu Srbije", saopštila je Er Srbija.  

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da je zadovoljna zbog odluke o nastavku strateškog partnerstva.

"Pet godina od uspostavljanja partnerstva, Er Srbija stoji čvrsto na nogama. Cilj akcionara bio je da se stvore nove mogućnosti za kompaniju i u tome smo uspeli. Uvereni smo da je pred nama vreme sa još boljim rezultatima. Možemo da budemo izuzetno zadovoljni perspektivom naše nacionalne aviokompanije", izjavila je Brnabić.  

Odluku o produžetku strateškog partnerstva pozdravio je i Robin Kamark, generalni direktor za strateška partnerstva u Etihad aviejšn grupi.

"Drago nam je što smo u prethodnom periodu uspeli da pomognemo Er Srbiji da postane ono što je danas. Radujemo se novoj fazi našeg strateškog partnerstva i u svakom trenutku možete da računate da ćemo biti predan i pouzdan partner", naglasio je Kamark i dodao da je uveren u još bolje rezultate za Er Srbiju.  

Aktuelni prelazni generalni direktor Dankan Nejsmit, kao i Deklan Keler, koji obavlja dužnost izvršnog direktora za saobraćaj, ostaće na tim pozicijama do 31. decembra 2018. godine.  

"Članovi Nadzornog odbora Er Srbije iskoristili su priliku da se zahvale Etihad ervejzu na dosadašnjim rezultatima i naglasili da su uvereni da će njihova podrška omogućiti da i u narednom periodu Er Srbija potvrdi reputaciju koju je stekla, a to je da je dobra kompanija sa odlično obučenim osobljem i velikim brojem destinacija zbog kojih i jeste najbolja kompanija u regionu", piše u saopštenju Er Srbije.  

Komentara 43

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zzzz

Koji si ti demagog postala Ana...

25 130

'postala'?

Nijednog trenutka nije bila ama bas nista drugo. Niti joj je ikad padalo napamet

9 270

Zeljko Bgd.

Nece oni jos dugo biti ovde. Informacije radi, bio sam skoro sluzbeno u Moskvi i putovao od Bgd do Moskve preko Air Serbia. Nista nisu posluzili putnike citav let od 2 h i 45 min, sve smo sami placali. U povratku nas je vozio ruski Aeroflot i sve je bilo full, tj. normalno posluzenje - sendvic c za svakog putnika i sokic. Toliko o uglednom avio prevozniku Air Serbia. Tuga.

81 182

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo