Vežba vojske i policije "Zajednički udar 2018" u Kraljevu

Vežba vojske i policije "Zajednički udar 2018" u Kraljevu Izvor: Tanjug/Dimitrije Goll

Zajednička vežba pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova, pod nazivom "Zajednički udar 2018", održava se u Kraljevu, u prisustvu najviših državnih zvaničnika.

U vežbi će učestvovati pripadnici Specijalne brigade Kopnene vojske, jedinice Vojne policije Vojske Srbije, bataljona Vojne policije specijalne namene "Kobre" i vazduhoplovnih snaga, u sadejstvu sa pripadnicima Žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a, Helikopterske jedinice, Policijske brigade i Interventne jedinice policije.

Biće prikazano rešavanje talačke situacije u objektima, motornim vozilima i neutralisanje terorističke grupe u zaposednutim objektima.

U vežbi učestvuje oko 2.500 ljudi.

Posle vežbe, uslediće prikaz pešadijskog ešalona snaga za reagovanje Vojske Srbije koji je opremljen naoružanjem i vojnom opremom po "Projektu 1500", kao i svečanost polaganja zakletve junske generacije vojnika.

Detalje ima reporter N1 Nenad Božović:

Izvor: N1

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ja

Putujuci cirkus...ljudi dovedeni sa svih strana samo da se namiri broj..iz recne flotile, cak i pop vojni....pola onoga uopste nije u naoruzanju...stvarno stanje je da se vojska osipa, nema kvalitetne opreme, plate mizerne, nezadovoljstvo veliko....Svakog drugog pripadnika vojske da pitas odmah bi bez razmisljanja dao otkaz...sve u svemu zalosno...

4 169

Mislim svojom glavom

Jako interesantan naziv vežbe,ali na koga? Aman,bre!

9 152

Ina

Jaka Srbija stabilan region.

107 17

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo