Šta se desilo sa cvećem na autoputu?

Proleće autoputu kroz Beograd donosi osveženje. Naime, uredbom Vlade Republike Srbije radnici Javnog komunalnog preduzeća "Gradsko zelenilo Beograd" na deonici autoputa dugoj 18 km postavaljaju 984 saksije sa cvećem. Kako bi ostalo u životu, ugrađen je i sistem za zalivanje "kap po kap".

Izvor: N1

Komentara 34

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

M.Antic

Dobar komentar D.Maksimovic. Da li neko moze da objasni zasto je imao toliko minusa? Mozda ce mi pomoci da razumem zasto ne treba imati svoje misljenje i reci ga ,ponekad,naglas? Zasto je vazno,a ocito je,da se i ovakvi,dobronamerni komentari,nipodastavaju. Zasto je neki skriveni sistem toliko uporan u nametanju besmislene iluzije o nepogresivosti? Znam,naravno,da je tesko priznati greske koje puno kostaju..Jos bi bilo teze ,ako bi bile placane iz dzepova onih koji su ih napravili..

7 0

D. Maksimović

Postoji nešto slično i Kini. kruže glasine da su naši političari pa i naš predsednik videli to u Kini i hteli da naprave isto kod nas. Po meni je to jako glupa zamisao za naše uslove. Dobro kaže ova gospođa da je valjda prvo trebalo oživeti zeleni pojas između traka i sa obe strane autoputa. To se bar sa malo rada i malo sredstava može odlično kontrolisati. Ove saksije na stubovima su loše rešenje. Otiđite na obilaznicu oko BG-a i videćete između tunela Lipak i Železnik mnogo veće betonske žardinjere na zidovima potpornim koje su projektovane kao mnogo bolje rešenje od saksija, urađene kako treba, ali nema održavanja adekvatnog.

10 267

Srbin

Polupismeni i neobrazovani kadar sa kupljenim diplomama

12 145

* Sva polja su obavezna