Mihajlović sa šefom Svetske banke o novim investicijama

Mihajlović sa šefom Svetske banke o novim investicijama Izvor: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade Srbije

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa šefom kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom o realizaciji aktuelnih infrastrukturnih projekata i novom investicionom ciklusu, saopšteno je posle sastanka u Beogradu.

"Do kraja godine završavamo izgradnju drumskog Koridora 10, najvažnije saobraćajnice za Srbiju i njene građane. To je rezultat saradnje sa Svetskom bankom za koju očekujem da će biti nastavljena i na novim projektima, u novom investicionom ciklusu, vrednom pet milijardi", rekla je Mihajlovićeva.

Ndegva je rekao da Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Koridori Srbije mogu da računaju na punu podršku Svetske banke do kraja izgradnje Koridora 10 i da su spremni da je nastave i na budućim projektima, u cilju efikasne implementacije javnih investicija.

Na sastanku je razgovarano i o aktivnostima koje se sprovode u okviru reforme putnog sektora, saopštilo je ministarstvo.

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Da pojasnimo

Svetska banka nema apsolutno nista ni sa cijim 'investicijama'. Nego, ko hoce, moze da se dodatno zaduzi i uzme od njih vrlo nepovoljan kredit

5 0

69

Samo se zadužujte ! Imate jaku poljoprivredu i industriju, pa ćete moći vratiti. Južno od KŠ vam je jad i beda.Raška oblast čabar. Nije Bg i Vojvodina Srbija.

30 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo