Insajder: Umesto u zatvor, otišao na Svetsko prvenstvo

Insajder: Umesto u zatvor, otišao na Svetsko prvenstvo Izvor: N1

Drugostepeno veće Apelacionog suda u Beogradu u ponovljenom postupku osudilo je Milana Krasića iz navijačke grupe "Alkatraz" na 14 godina zatvora zbog ubistva Ivana Perovića iz navijačke grupe "Zabranjeni" koje se dogodilo 2011. godine, piše Insajder.

Krasić se, međutim, kako se može videti na fotografijama objavljenim poslednjih dana na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, nalazi na Svetskom prvenstvu u Rusiji, podseća Insajder.  

Kako navodi Insajder, uprkos tome što mu se sudi za ubistvo i što je ranije bio u bekstvu, sud mu nije ograničio kretanje.

Informacija da je Krasić osuđen u ponovljenom postupku na 14 godina zatvora zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo objavljena je juče na sajtu Apelacionog suda.  

Kako se navodi, na održanom pretresu dana 22. maja 2018. godine, sud je doneo presudu kojom je preinačio prvostepenu presudu i okrivljenog Milana Krasića zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvu, u saizvršilaštvu, osudio na kaznu zatvora u trajanju od 14 godina.  

"Po nalaženju Apelacionog suda, nakon svestrane analize svih izvedenih dokaza tokom prvostepenog krivičnog postupka, te nakon ocene izvedenih dokaza na pretresu pred ovim sudom, Apelacioni sud je našao da je nesumnjivo dokazano da je Krasić, a po prethodnom dogovoru sa NN licima sa umišljajem lišio života Ivana Perovića i doveo u opasnost život oštećenog Đ. S", navodi se u odluci Apelacionog suda. 

Protiv ove presude dozvoljena je žalba sudu u trećem stepenu čija će odluka tek tada biti pravosnažna, a to će biti i druga odluka suda u trećem stepenu.

Insajderu je potvrđeno u Apelacionom sudu da Krasiću sud nije izrekao meru zabrane napuštanja zemlje. 

Opširnije na Insajder.net

Komentara 32

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

gigatrend

Botovi, deco moja, moji sokolovi. Zašto li lupate minuse na sasvim normalne i čak blage komentare, u odnosu na ono šta nam se dešava i u čemu živimo? Imate li malo obraza, svesti i savesti? Kako ćete se oprati od ovoga, jednog dana? Kad balon pukne, oni će da šmugnu na neka egzotična ostrva i za vas ih neće biti briga. Mislite o tome!

117 247

Vlast

Jest vala to tacno ali sendvici sa majonezom pa koja crvena pa nada za posao u drzavnom preduzecu gde se nista ne radi pa onaj osecaj da si u ekipi koja "drma" Srbijom i ako si samo potrosna roba kojoj se smeju u kabinetima ali ipak... nezna se za bolje...

85 249

Srbija

Vuciceva pravna država. Uvreda za gradjane Srbije. I jos pre neki dan Brnabicka izjavi da se mnogo uradilo na vladavini prava.

293 616

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo