Skupštini vraćena još jedna fotelja nestala 5. oktobra

Skupštini vraćena još jedna fotelja nestala 5. oktobra Izvor: N1

U Sokobanji je pronađen još jedan komad mobilijara nestalog 5. oktobra 2000. iz zgrade tadašnje Skupštine SRJ tokom demonstracija zbog nepriznavanja izbornih rezultata, saopšteno je iz kabineta predsednice Skupštine Srbije.

Posle pronalaska dve fotelje za koje predsednica Skupštine tvrdi da su ukradene iz parlamenta 5. oktobra 2000. godine, njen kabinet je saopštio da je nađena i treća.

Ta fotelja izložena je u holu Doma narodne skupštine, ali se ovoga puta predsednica Maja Gojković nije obraćala medijima.

Pisanim putem zahvalila je građanima koji su se odazvali apelu da vrati skupštinski mobilijar koji je nestao 5. oktobra 2000.

Pronađena fotelja bila je u Sokobanji i nije očuvana kao dve prethodno nađene.

Fotelja sa inventarskim brojem parlamenta vraćena je Skupštini Srbije, a predsednica parlamenta zahvalila je građanima koji su se odazvali apelu da se vrate slike, mobilijar i druga umetnička dela i predmeti, koji su vlasništvo parlamenta.

fotelja, skupština srbije Izvor: N1

Komentara 32

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Milaa

Kako je krenulo, letece uskoro opet napolje

17 138

Bane

Maja Gojković je za ovih par dana uradila više nego za ceo svoj politički angažman. Našla je čak tri fotelje. Bravo za Maju! Sreća naša što u parlamentu rade ovako vredni ljudi.

129 0

Nisam Više Pametan.

SPS i SNS radikali na vlasti.Kriminalni obračuni na ulicama. Opšta bežanija obrazovanih . Satanizacija neistomišljenika . Propaganda laži i prostakluka. Promocija neznanja i nestručnosti... Fotelje su vraćene , samo još da se vrate Mira i Marko pa da ponovimo 5 oktobar, ovaj put stvarno.

44 149

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo