Film "Neviđeni 2" rekorder po zaradi na početku prikazivanja

Film "Neviđeni 2" rekorder po zaradi na početku prikazivanja Izvor: Tanjug/Disney/Pixar via AP

Animirani film Diznija i Piksara "Neviđeni 2" (Incredibles 2) probio je tokom proteklog vikenda rekord po zaradi na početku prikazivanja nekog animiranog filma, i najveću za film rangiran s "PG" - s preporukom da se gleda uz nadzor roditelja.

Kompanija Dizni je procenila da je film zaradio 180 miliona dolara prvog vikenda prikazivanja u bioskopskim salama.

Prethodni rekord za animirani film je držao još jedan nastavak Piskara "U Potrazi za Dori" (Finding Dory) koji je zaradio 135 miliona dolara na početku prikazivanja 2016. godine.

Diznijev film "Lepotica i Zver" (Beauty and the Beast) s glumcima držao je rekord po najviše prodatih ulaznica na početku za jedan film koji je rangiran PG. 

Film "Nevidjeni 2" stiže 14 godina posle prvog filma "Nevidjeni" i nastavlja se tamo gde je prvi film prekinut sa superherojskom porodicom. Bred Bird se vratio za scenario i režiju za nastvak koji su neuobičajeno dobro prihvatili i kritika i publika.

Izvor: YouTube/Disney-Pixar

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

čekaj, čekaj..

ja to shvatam kao prevod u prenesenom značenju. Neverovatni.. toliko neverovatni.. neviđeno koliko su neverovatni.. Koliko ste puta rekli ''vidim'' a mislili ste ''shvatam''.. ''vidim šta smeraš''.. ili slično. O tome vam pričam..

0 0

бард глумишта

Невероватнићи 2 лепо ја кажем, нико ме не слуша :)

27 2

Mile

Nevidjeno! Xaxaxaxa. Ko prevodi naslove filmova uvek sam se pitao?!?

31 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo