Cvetković: Od petka sam bio na sigurnom, čuvala me policija

Cvetković: Od petka sam bio na sigurnom, čuvala me policija Izvor: Medija centar Beograd

Novinara Stefana Cvetkovića, koji je pronađen u petak, a nakon što je nestao u noći između srede i četvrtka, ekipa TV N1 je srela danas posle 17h u Beloj Crkvi, gradu u kom živi. Zbog istrage koja je u toku za sada se neće javno oglašavati, rekao je za N1.

Na pitanje reporterke N1 gde se nalazio od petka, kada je na konferenciji za novinare predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio da je nađen "živ i zdrav", odgovorio je "na sigurnom" i da ga je policija čuvala sve vreme.

Takođe je naveo da se svim medijima i kolegama zahvaljuje na podršci i da će uskoro održati konferenciju za novinare.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je ranije danas da je izveštaj o slučaju novinara Stefana Cvetkovića sa njegovim iskazom prosleđen tužiocu i da će danas biti kod kuće u Beloj Crkvi.

Prvi rezultati istrage o nestanku novinara Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve biće poznati za 3 do 4 dana. To je za N1 potvrdio tužilac Osnovnog tužilaštva iz Vršca Tihomir Knežević. Kako je objasnio, tek kada stignu nalazi veštaka, biće poznato u kom će pravcu ići dalja istraga.

U međuvremenu, novinarska udruženja zahtevaju od državnih organa da objasne gde je on od trenutka pronalaženja boravio, budući da je iskaz dao u svojstvu oštećenog.

Izvor: N1

Komentara 130

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

333

Ovo vam je demokratija braco Srbi

42 14

XXX

Cuvali ga onih 48 h ?

49 102

avanturista

u uređenoj državi koju je stvorila SNS se i ne očekuje drugačije,osim za prestupnike

123 234

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo