Cvetković nije više u policiji, završio davanje izjave

Cvetković nije više u policiji, završio davanje izjave Izvor: Medija centar Beograd

Tužilac iz Osnovnog javnog tužilaštva iz Vršca Tihomir Knežević izjavio je da je novinar Stefan Cvetković završio davanje izjave u svojstvu građanina u Upravi kriminalističke policije u Beogradu.

"Stefan Cvetković je dao izjavu u svojstvu građanina, koja se može smatrati prijavom za protivpravno lišenje slobode. U tom pravcu nije mu bio potreban advokat. Za sada nije ni osumnjičen ni ništa slično, nego se tretira kao oštećen. Dakle, procedura sa državnim organima je završena. Detalje ćemo kasnije saopštiti", rekao je Knežević agenciji Beta. 

Dodao je da će zapisnik o davanju izjave, kao i svi ostali dokazi, biti dostavljeni tužilaštvu od strane Policijske uprave. 

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu rukovodi pretkrivičnim postupkom u slučaju Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve, čiji je nestanak bio prijavljen u sredu kasno uveče. On je, prema navodima predstavnika vlasti, pronađen danas u ranim popodnevnim satima u rejonu Bele Crkve.

Komentara 94

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Саша

Зашто у коментарима толико негативних оцена ? Дајте негативну оцену али оставите примедбу, образложење, мишљење, реченицу, коментар... шта год, ЗАШТО МИСЛИТЕ ДРУГАЧИЈЕ ? Предлог за сајт : Ако читалац да негативану оцену мора да остави коментар

0 0

Djokica

Neznam sta je sa ostalim kolegama novinarims zasto se ne oglase o slucaju svog kolege.Ko jos veruje ovima sto vrse vlast u Srbiji

23 252

Pretor

Zašto je saslusavan i u kom svojstvu? Da li su mu predočena prava i obaveze pre davanja izjave kao i pravo da uskrati davanje iskaza? Da li je izjavu dao dobrovoljno? Da li mu je predočeno pravo da davanju izjave prisustvuje njegov izabrani advokat, te da li je on to svoje pravo iskoristio ili ga se odrekao? Kakva je procena MUP-a, da li je ugrožen i da li će dobiti obezbedjenje? I konačno kada ćemo da ga vidimo i čujemo šta ima da kaže?

51 144

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo