Potraga za Stefanom Cvetkovićem se nastavlja

Ronioci koji su pretraživali belocrkvanska jezera i obližnje vodotokove u četvrtak u su završili potragu za Stefanom Cvetkovićem, potvrdio je za N1 MUP. Potraga se nastavlja u petak. Nestanak Cvetkovića prijavljen je juče, kada je primećeno da se u Beogradskoj ulici nalazi parkiran auto na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Izvor: N1

Pripadnici Žandarmerije započeli su u četvrtak oko 15 sati pretragu kopnenog terena oko belocrkvanskih jezera. Kako saznajemo, specijalizovane ronilačke jedinice pretraživale su i unutrašnjost jezera i obližnjih vodotokova.

U Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi, na mestu gde je Cvetković nestao, još se nalazi parkiran "folksvagen polo", koji je novinar koristio.

BELA CRKVA, otmica, novinar, Stefan Cvetković, mesto nesreće Izvor: N1

Iznad tog mesta nadleću policijski helikopteri, ulica je zatvorena, a na terenu se od jutros nalaze pripadnici kriminalističke policije, koji zajedno sa službenim psima pretražiju obližnji teren.

Roditelji Stefana Cvetkovića kažu da su sinoć s njim sedeli i pričali, kao i da je on rekao da ide do grada. Kažu i da im nije pričao da mu je neko pretio, kao i da je planirao da putuje negde.

Izvor: N1

 Podsetimo, novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao. Policija saopštila da je raspisala potragu, a da je o događaju obavešteno i nadležno tužilaštvo.

"Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke 'polo' na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla. Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca", navodi se u saopštenju.

BELA CRKVA, otmica, novinar, Stefan Cvetković, mesto nesreće Izvor: N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su svi resursi na raspolaganju policiji i Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) u pronalaženju novinara Stefana Cvetkovića.

Komentara 103

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

W W

Čudno je ne oglašava se ni drr Neša, ni Vulin, a ni Đurić, da na semaforu objavi trenutni rezultat.

16 145

Dexy

Saosecam sa porodicom, nadam se da ce se ovoliki trud drzavnih organa isplatiti.

132 5

Kaja

Jadna porodica..Najteze je cekati i ziveti u neznanju.

14 15

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo