"Lebrone, kakva šaka, počišćen si, idi kući!"

"Lebrone, kakva šaka, počišćen si, idi kući!" Izvor: Jason Miller/Getty Images

Stiven Džekson, koji je 14 godina igrao u NBA ligi, smatra da je Lebron Džejms postupio sebično kada je povredio šaku posle prve utakmice velikog finala sa Golden Stejtom.

Posle gluposti Džej-Ara Smita i sumnjivih sudijskih odluka, Kavsi su izgubili meč u produžetku, a Lebron je tek posle čišćenja od 4-0 otkrio da je posle prvog meča u besu udario u tablu i povredio se.

"Serija je tada bila gotova i nema ništa što može da se uradi više tim povodom, nema povratka nazad jer te šaka boli. To nije bila dobra odluka od momka od kojeg se očekuje da nosi svoj tim. Njegov postupak bio je zaista sebičan", rekao je Džekson i dodao:

"Mislim da je njegovo srce bilo u pitanju, možda je srcem udario u tablu jer mi je izgledalo posle da ga srce boli - nije se takmičio, nije imao istu energiju kao uobičajeni Lebron".

Potom je bivši igrač Voriorsa (2007-2009) optužio da Džejmsa da je u povredi samo pronašao izgovor.

"Bilo je prekasno da se to kaže u javnosti. Serija je već bila gotova. Ako si povredio šaku, reci da si je povredio, a nemoj da od toga praviš temu onda kada si počišćen".
Za kraj, Džekson se ponovo osvrnuo na prvi meč.

"On mu je uzeo mnogo energije. Odustao je. Znao je da igra protiv boljeg tima i bio je pobeđen posle prvog meča. Nema to veze sa šakom. Počišćen si, 4-0. Podnesi to kao muškarac. Idi kuću, brate", zaključio je Džekson.

Tagovi: lebron džejms

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Пера Којот

Иди ти кући, брате!

5 5

BIH

Trash NBA Mainstream Media, brate!

0 0

* Sva polja su obavezna