Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve Izvor: Medija centar Beograd

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Beti nekoliko izvora iz Bele Crkve. Policija saopštila da je raspisala potragu, a da je o događaju obavešteno i nadležno tužilaštvo.

"Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke 'polo' na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla. Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca", navodi se u saopštenju.

Kako prenosi Beta, očevici su ispričali da je pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom.  

Agencija Beta je pokušala da stupi u kontakt sa Cvetkovićem, ali su mu svi poznati mobilni telefoni bili isključeni.

Cvetković se proteklih godina u više navrata žalio da mu prete različiti političko-tajkunski moćnici.

Nezavisno udruženje novinara Srbije i Nezavisno društvo novinara Vojvodine saopštili su da policija mora da preduzme najintenzivniju potragu za nestalim novinarom.

Kako je ranije saopšteno iz novinarskih udruženja, on je u poslednje vreme bavio ostetljivim temama, između ostalog i ubistvom u Kosovskoj Mitrovici jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića.

Izvor: N1

Komentara 49

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

SAra

Alal vera evropo!

3 130

Jovana

Ne daj Boze da je ono sto mislim da jeste...

30 1

Južni

Utrnuli smo od svega i svačega pa nam ni sopstveno nestajanje više nije problem. Ako sutra pred ogledalom ne vidimo svoj lik, imam utisak da nam i to neće biti problem. Ko još veruje da je novinar Stefan Cvetković živ?

43 176

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo