Alison: Nejmar više nema strah od povrede

Alison: Nejmar više nema strah od povrede Izvor: Laszlo Balogh/Getty Images
Nejmar

Golman brazilske fudbalske reprezentacije Alison Beker je uveren da će najbolji fudbaler tima Nejmar biti u potpunosti spreman za utakmice Svetskog prvenstva.

Milennium - sponzor vesti sa Svetskog prvenstva

Nejmar se tokom sezone povredio dok je igrao u Pari sen Žermenu, a čitav Brazil je tada bio u strahu da li će se njihov superstar oporaviti za Svetsko prvenstvo. Ipak Nejmar je izgleda spreman za Rusiju jer je posle povrede stopala bio strelac i protiv Hrvatske i protiv Austrije u pripremnim mečevima za Mundijal.

"Nejmar veoma dobro napreduje, srećom. Mislim da je veoma dobro uradio ceo proces oporavka. Naravno u početku kada je počeo da radi sa loptom bio je neviđeno oprezan. Morao je da se nosi sa strahom što je normalno kada imate tako ozbiljnu povredu. Takođe smo i mi bili oprezni kada je on u pitanju na treninzima", kazao je golman brazilske reprezentacije Alison Beker.

"Vratio se sa još više samopouzdanja. Počeo je drugo poluvreme protiv Hrvatske i prestao je da se plaši da igra. Posle drugog meča mislim da je on bio još bolji. Potreban nam je na terenu", dodao je Alison.  

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna