Božović: Misterija i veo tajne sve vreme prati Srbiju

Božović: Misterija i veo tajne sve vreme prati Srbiju Izvor: Epsilon, Getty Images Sport
Miodrag Božović

Doskorašnji trener ruskog Arsenala iz Tule Miodrag Božović ne želi da prognozira koji su krajnji dometi reprezentacije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu.

On naglašava da je mnogo misterije oko "orlova" i da javnost nije dobila odgovore na neka ključna pitanja.

"Šta može Srbija u Rusiji? To je misterija. I za nas sa strane, a valjda i za njih same. Kvalitet igrača nije sporan, kao što nikad i nije bio. Samo, treba napraviti tim, atmosferu pa iz toga uvek proizlazi rezultat," kaže Božović za "Novosti" i nastavlja:

"Ta misterija i neki veo tajne sve vreme prati događaje. Smenjen je Slavoljub Muslin, selektor koji je napravio i tim i doveo Srbiju do Rusije i to bez reakcije. Misteriozno je postavljen Krstajić, a isto tako skinuta traka Banetu Ivanoviću. Sve se nešto krije, beži se od odgovora tako da ne znam stvarno kako će Srbija izgledati u Rusiji."

Božović je uveren da će Rusija biti sjajan domaćin Mondijala i da će igrači i gledaoci uživati na novim, savremenim, stadionima.

"Nemačka je za mene broj jedan kad su favoriti u pitanju, zatim slede Brazil, pa Španija. Potajno ćemo zbog Mesija navijati za Argentinu, a od onih iz drugog plana najkvalitetniji sastav ima Belgija, s tim da i oni nisu do sada pokazali da imaju taj pobednički nerv," rekao je Božović.

Srbija prvi meč na Mundijalu igra 17. juna protiv Kostarike u Kaljiningradu, a u grupi E su još Švajcarska i Brazil.

Komentara 12

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Deda

Pa precednik nam je sastavio reptezentaciju ko će drugi a i selektora a i pare narodne daće samo da predju cenzus.

7 0

AleksBo

Najveća je misterija kako se neko setio da baš njega pita nešto o fudbalu. Možda o kuvanju, ili čuvanju ovaca.... Ali o fudbalu pitati njega!? Pa čovek je namešteno prvenstvo uspeo da izgubi.

11 8

Dare

Koliko je realno sve rekao

3 3

* Sva polja su obavezna