Priveden veteran s Košara, iako je bez auta podržao blokadu

Priveden veteran s Košara, iako je bez auta podržao blokadu Izvor: N1
Ilustracija

Dejan Petković, ratni vojni invalid koji je tokom borbenih dejstava na Košarima ostao bez ruke, jedan je od šestorice privedenih Čačana, koji su učestvovali u blokadi magistralnog puta u Preljini, piše list Danas.

"Nas šestorica smo u marici privedeni sa preljinske petlje. Pisali su nam prijave za ometanje saobraćaja. Zaprećena nam je kazna od 50 do 60 hiljada dinara", kazao je Petković i dodao da on "i nema auto, već je samo došao da podrži te ljude".

On je rekao da su pisali prijavu i za "pešačenje po autoputu, što je dodatnih 5.000 dinara".

"Ovih 60.000 ću rado pokloniti Vučiću i Vulinu. Jesam li za ovo ratovao? Ja i nemam auto, nego sam došao da podržim ljude. Nega ide na njihovu dušu" , izjavio je Petković.

Prilikom blokade magistralnog puta u Preljini policijski službenici su legitimisali još 10 muškaraca i oni očekuju da će im prijave stići na kućnu adresu.

Ranije danas je reporter Bete javio da najavljeni protest građana u Kragujevcu takođe nije održan zbog toga što su dvojica mladića privedena u policiju na informativni razgovor, a desetoro je legitimisano.

Tagovi: protest , gorivo , blokada

Komentara 91

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

I tako

E moj druze, pa ti si ruku izgubio za ono sto on sad zeli da pokloni kao da mu je od dede ostalo. I da vidim budalu koja je spremna da gine za ovakvu Srbiju.

43 0

Hudini

A, zašto neko od organizatora blokada ne izađe sa konkretnim predlogom i kompletnom procentualnom strukturom krajnje cene goriva koju plaća krajnji kupac?! Ako tvrdim da ovako ne valja i pravim veliku halabuku oko toga, onda verovatno znam šta i kako treba da se uradi. Zašto ne objavite konkretne predloge cena za naftne derivate?

3 33

Vracarac

Gospodo,ajte lagano palite svi automoblie pa za Beograd.E onda ce sve ovo imati nekog smisla.Da se zakrci glavni grad na 3 dana i svaka vlast ce uraditi ono sto se od nje trazi ili ce pasti.

52 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo