Informer laže da N1 nije objavila snimak incidenta u Borči

Informer laže da N1 nije objavila snimak incidenta u Borči Izvor: N1

Tabloid Informer je na svom sajtu u 17.02 objavio da "CIA TV N1 jedina u Srbiji nije htela da objavi brutalno prebijanje čoveka u Borči”. Budući da je N1 u 16.25 na svom sajtu, a potom i u Dnevniku u 19 objavila snimak i informaciju o tome, jasno je da je Informer iznošenjem lažnih vesti obmanuo svoje čitaoce netačnim i tendencioznim informisanjem.

Vest o incidentu u Borči je odmah po objavljivanju na sajtu N1, podeljena i na našem zvaničnom Tviter nalogu, a u 16.36 i na zvaničnoj Fejsbuk stranici N1.

Podsetimo, tokom dana agencija Tanjug prenela je snimak incidenta koji se u jutarnjim časovima dogodio na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića u Borči.

Čovek, koji je slučaj prijavio policiji, rekao je da je demonstrante upitao "Zašto to radite", nakon čega je, kako je u policiji naveo, dobio više udaraca u glavu, a ukraden mu je i novac iz novčanika.

MUP Srbije saopštio je večeras da su uhapšena trojica muškaraca zbog tog napada.

Komentara 22

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Tebra

Laže, laže, al' narod to čita sve u 16!

3 0

Misko

Ne kupujte informet sve same lazi

13 108

Vlada

Čovek je došao da izaziva i prskao je motorno ulje po automobilima koji su blokirali saobracaj. Nisam za blokade, pogotovo ne ove u kojima ucestvuju ovo sto im felna vredi 250€ ali ovaj lik je zaslužio ono sto je dobio. Neverovatno je da čovek pomisli da će nekome uništavati privatnu imovinu bez ikakvih konsenkvenci.

19 202

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo