I Kolašinac potvrdio normu za Berlin

I Kolašinac potvrdio normu za Berlin Izvor: Ian Walton Getty Images Sport
Asmir Kolašinac

Srpski atletičar Asmir Kolašinac potvrdio je svoje mesto na Evropskom prvenstvu u Berlinu bacivši kuglu 20,48 metara na Međunarodnom mitingu u Sarajevu.

Kolašinac je zahvaljujući tom hicu slavio u prestonici Bosne i Hercegovine, ispred Mesuda Pezera, koji je imao za sedam centimetara lošiji hitac. Treće mesto zauzeo je Hamza Alić sa 20,21 metara.

Sve je išlo po planu. Zadovoljan sam jer sam imao još hitaca preko 20 metara i jedan blizu 21, koji je bio prestup. Sada sve podređujem pripremi za Evropsko prvenstvo u Berlinu“, rekao je Kolašinac.

Kolašinac je tim rezultatom potvrdio normu za Evropsko prvenstvo koja iznosi 19,90 metara. Srpski atletičar je normu ispunio prošle godine u Beogradu kada je bacio 20,87 metara.

Evropsko prvenstvo u Berlinu na programu je od 6. do 12. avgusta.

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

JANIČIĆ cap.

Ma to je promasena investicija potpuno.Bio na 3Olimpijade.Plasljiv i limitiran.Ne moze ni normu da prebaci za finale...Dajte nekog mladjeg i borbenijeg i srcanijeg da ne kazem hrabrijeg...Bio sam ocevidac .

0 1

Hombre

Da mu se, daće Bog, nekad i posreći da na velikom takmičenju baci do rekorda, pa možda uhvati i neku medalju, red bi bilo posle toliko godina treniranja, možda na ovom EŠ. I nadam se da je zdrav, da su povrede i operacije prošlost!

1 0

Laku Noć Srbijo

Bravo Asmire!!!

0 0

* Sva polja su obavezna