Lokalizovana dva velika požara u Zagrebu

Lokalizovana dva velika požara u Zagrebu Izvor: Luka Stanzl/PIXSELL

U popodnevnim i večernjim satima u Zagrebu su buknula dva požara - u "Staroj Zagrepčanki" i u CIOS-u u Jankomiru. Jedan vatrogasac je lakše povređen.

Komandant vatrogasne jedinice Siniša Jembrih kazao za HRT sati da su oba požara lokalizovana.

"Ekipe koje su gasile u "Zagrepčanki" su se upravo vratile, dok će one u C.I.O.S-u ostati verovatno celu noć", kazao je Jembrih i dodao kako je na požarištu u C.I.O.S-u u večernjim satima još bilo 95 vatrogasaca sa 26 vozila.

U Operativnom centru vatrogasaca Zagreb potvrdili su da su u subotu u 18.45 sati primili dojavu o požaru na području Hajnzelove ulice, te da su na lice mesta upućena brojna vatrogasna vozila.

Jembrih je kazao da je bilo zahvaćeno skladište od 1.000 kvadrata u kome su bile velike količine kocki za potpalu. Taj požar gasilo je 40 vatrogasaca sa 14 vozila.

Izvor: N1 Hrvatska

Nakon što je buknuo požar u Hajnzlovoj ulici, buknuo je još jedan požar u Zagrebu - u CIOS-u u Jankomiru.

Požar koji je buknuo u zapadnom delu Zagreba gde gori zgrada kompanije C.I.O.S. za prikupljanje i preradu otpada lokalizovan je, a vatrogasci nastavljaju da gase taj požar.

Požar u C.I.O.S-u gasi 50-ak vatrogasaca sa 15 vatrogasnih vozila. Nakon završetka gašenja, obaviće se uviđaj te će se znati uzrok požara.

Tagovi: Zagreb , Hrvatska , požar

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Lolita

Osiguranje?!?!

2 1

Marko

e sad mi lakse

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo