Ne propustite jedini koncert Dubioze kolektiv u Srbiji 2018.

Ne propustite jedini koncert Dubioze kolektiv u Srbiji 2018. Izvor: Goran Lizdek

Manje od mesec dana je ostalo do koncertnog spektakla Dubioze kolektiv na Tašmajdanu.

Dubioza Kolektiv planira da ovog leta u Beogradu potvrdi status koncertne atrakcije prvog reda! Bend čiji je jedinstveni muzički spoj obišao planetu, u subotu 30. juna, po prvi put održaće solo koncert na stadionu Tašmajdan. Karte za muzički spektakl na otvorenom, već se nalaze u prodaji preko Eventim prodajne mreže po ceni od 1.400 dinara za parter i 1.600 dinara za tribine.

Koncert na Tašmajdanu je jedini zakazani nastup Dubioze kolektiv u Srbiji u 2018. godini od izlaska poslednjeg albuma!  U susret velikom koncertu, Dubioza kolektiv uveliko sprema i nedavno je objavila pozdrav publici - prepev pesme "Na morskome plavom žalu" iz kultnog filma Emira Kusturice "Sjećaš li se Doli Bel". Video možete pogledati OVDE.

Sastav koji je proslavila energična mešavina roka, panka, regea, ska i duba, kao i njihove snažne političke poruke, jedva čeka da zasvira pred beogradskom publikom nove pesme sa aktuelnog albuma "Pjesmice za djecu i odrasle". Na koncertu 30. juna na Tašmajdanu, pored predstavljanja novog albuma, planiraju da izvedu proverene hitove sa prethodnih izdanja. Dubiozini kritički napisani tekstovi neće nikog ostaviti ravnodušnim, jer članovi benda se i dalje sa istim žarom bore protiv nacionalizma, negativne selekcije i nepravde.

Energične žive svirke sastava Dubioza kolektiv prepoznate su kao pravo osveženje na balkanskoj i svetskoj muzičkoj sceni o čemu svedoče rasprodati koncerti tokom 2017. godine. Poslednji put kada je Dubioza Kolektiv nastupila u Beogradu, u okviru Beer Fest-a, koncert je prepričavan danima. Pozitivnom energijom oduševili su više hiljada ljudi, koji sad imaju novu priliku da se za jedan mesec pripreme za novi "Dubioza kolektiv udar".

Ljubitelji jedinstvenog zvuka Dubioze Kolektiv ulaznice za koncert mogu da obezbede na vreme preko Eventim prodajne mreže. Interesovanje iz nedelje u nedelju raste, a ko propusti koncert 30. juna na Tašmajdanu, moraće da se strpi sigurno dve do tri godine pre nego što bude imao priliku da ih ponovo čuje, s obzirom na to koliko su koncertno angažovani širom planete.

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

petar

Ne propustite vi koncert sarajevskog Zabranjenog pusenja jedini u Srbiji ove godine u Kuršumliji na Kuršumlijakoj gitarijadi!

5 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo