Emisija 360 stepeni o problemima oko Savskog nasipa

O problemima na Savskom nasipu u emisiji "360 stepeni" govorili su predstavnici dva suprotstavljena udruženja - dok jedni tvrde da zbog izgradnje na njemu, nasip može da popusti i poplavi Novi Beograd i da septičke jame izgrađenih objekata zagađuju vodoizvorišta u blizini, drugi sve negiraju.

Izvor: N1

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Micia

Dobro je što je Vaš voditelj pustio G. Mandića da se sam upetlja u svoje kontradiktornosti i da onda pokaže koliko ne ume da civilizovano i bez uvreda komunicira. Na svaku njegovu nebulozu G. Bukvić je mirno pokazivao validna dokumenta. Ovde je očigledno da vlasnici vikendica, splavova i sojenica hoće svim silama da ozvaniče i spasu svoje nelegalne objekte povlačeći sve svoje veze: prijateljske, službene pa i političke. Zato i vlasti ćute, ne reaguju jer ne žele da reaguju iz puno razloga (ja tebi - ti meni) i da se zamere. Zato nisu hteli da dodju ni na N1. I zato to i dalje stoji i ako su i ostali vlasnici kao G. Mandić, lako može doći do nekih konfliktnih situacija.

15 0

grbic

To su te fore, "Dobili smo saglasnost od kafe kuvarice iy opstine NBGD, pravimo DIsneyland dvorce i septicke jame tik pored reni bunara za snabdevanje grada." Ti ljudi uopste NE SHVATAJU da je interes DRUSTVA preci od interesa 200nak vikendasa i SVESNO su godinama radili ILEGALNE stvari a sada se bune jer im se shatro ugrozavaju prava da kuliraju na tom delu obale, koji uopste nije predvidjen za to. O stanju samog nasipa i saobracaju koji se nelegalno krece istim da i ne govorimo....

21 0

* Sva polja su obavezna