Emisija "360 stepeni" o problemima oko Savskog nasipa

Zbog čega nijedna od nadležnih institucija ne rešava nagomilane probleme na Savskom nasipu u Beogradu? Kako je došlo do toga da jedna grupa građana zahteva rušenje nelegalnih objekata i zabranu saobraćaja na nekategorisanom putu, dok drugi traže legalizaciju i slobodan prilaz izgrađenim vikendicama?

Izvor: N1

Može li ćutanje institucija dovesti do eskalacije sukoba suprotstavljenih strana, zbog decenijskih nerešenih pitanja? 

Za 360 stepeni govore Vojislav Mandić iz Udruženja ljubitelja reke Save "Zeleni raj" i Zoran Bukvić iz Udruženja građana "Savski nasip".  

360 stepeni sa Branislavom Šovljanskim, u četvrtak u 20 sati samo na N1.  

I vi možete postaviti pitanje u komentarima na ovu vest ili korišćenjem #360stepeni na Tviteru.  

Komentara 17

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

vladimir rajkovic

jedan litar motornog ulja uprlja ili unisti miliona litara pijace vode.sada zamislite koliko vikendasi unistavaju sa septickim jamama koji ima na svakom koraku.nasipanjem suta na zemljiste vodoizvorista podzemne pijace vode se penju na -4m i mesaju sa fekalnim. to kazu i strucnjaci. pitanje -ko je vama dozvolio da zatrpate pijezometarske cevi koje sluze za merenje nivoa podzemnih voda?

18 0

vladimir rajkovic

zasto se ne kaze na osnovu kojih dozvola su sagardili kuce? i drugo pitanje je ,ko ce da plati stetu koja je ucinjena nasipanjem zemljista za zastitu od velikih voda kao i devastaciju reni bunara kojih na ovom potezu ima 16 od 75 koji su u funkciji.steta premasuje 100 miliona evra prema proceni nemacke firme koja se bavi zastitom i reparacijom vodoprivrednih sistema i reni bunara.to najbolje zna gospodin vesic koji je zbog toga i isao u budimpestu na razgovore sa madjarskim hidrogradjevincima.

19 0

Višnja

Ovo je jedna vrlo ozbiljna tema i u ovoj emisiji sigurno nije mesto predstavniku nekog fantomskog udruženja, kome ste dali priliku da nas ubedi da kao veliki ljubitelji reke Save imaju sva prava da privatizuju jedan deo reke, svesno kršeci sve moguce propise i zakone. Kada ste ga vec pozvali, pitajte ga kako i drugi ljubitelji reke Save, a koji na zalost nisu clanovi tog njihovog udruženja, mogu da pridju tom zabranjenom gradu i uzivaju u tom "zelenom gaju", ili raju koji bi trebalo da je dostupan svima. Da ne pričam o mogucim poplavama i reni bunarima... Na jednoj strani predstavnici Opštine, Grada, ministarstva...na drugoj strucna javnost, i to bi možda imalo nekog uticaja i smisla.

30 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo