Direct Medija postaje deo United Medije

Direct Medija postaje deo United Medije Izvor: Promo

United Medija predala je Komisiji za zaštitu konkurencije zahtev za odobrenje kupovine 100 odsto udela u kompaniji Direct Medija na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije, što uključuje i zahtev za odobrenje Direct Mediji za kupovinu terestrijalnih televizijskih stanica Pink BiH i Pink Crna Gora.

"Direct Medija je moderna advertajzing agencija koja ima veliki broj klijenata u više zemalja regiona, odlične odnose sa TV stanicama i medijima i dobro razrađene modele plasiranja i monetizacije lokalne produkcije i atraktivnih sadržaja. Zbog toga smo ih prepoznali i kao odličnu platformu za pokretanje transformacije televizija u regionu kroz primenu novih tehnologija koje se sada uvode u celom svetu", rekla je Aleksandra Subotić, direktorka United Medije .

"Direct Medija je skoro dve decenije regionalni lider na tržištu medijskih i komunikacijskih agencija, kao i važan partner u produkciji televizijskog sadržaja. Drago nam je da je United Medija prepoznala vrednosti Direct Medije i verujem da će naše udruživanje biti ključni faktor transformacije regiona ka budućnosti televizijskog oglašavanja u novom digitalnom dobu", izjavio je direktor Direct Medije, Krasimir Guergov .

Ovom akvizicijom Direct Medija postaje deo velikog sistema United Medije i nastavlja razvoj novih tehnologija, inovativnih advertajzing modela i primene digitalnog marketinga. To će omogućiti da se osmišljena rešenja plasiraju kroz različite platforme, a Direct Mediji osigurati potencijal za dalji rast.

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zoran

Imam SBB oko stotinak kanala,a ništa pametno ne gledati.Nekad je RTBg imao hiljadu puta bolji program.Ovde svi filmovi sa zverstvima a nigde običan (evropski) film.Nekad je bio ciklus-nemačkog,britanskog,egipatskog,finskog itd filma.Danas ništa.Deset kanala SBB vrte sve vreme trećerazredne,stare serijske filmove.Dotle namerno isključuju hrvatske i bosanske kanale.Zar ne postoji naš čovek koji bi smislio normalnu tv sa raznolikim programom i bez vesti ?

38 29

Belai

Pa promeni operatera brate dragi.

20 7

Ortodox

Pretplati se na Cinemax

11 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo