Krstajić: Falila je agresivnost u odbrani i brži pas

Krstajić: Falila je agresivnost u odbrani i brži pas Izvor: Matthew Lewis/Getty Images

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić kazao je posle poraza od Čilea 1:0 u Gracu da nije ljut jer ima nekih dobrih stvari koje je video u prvoj pripremnoj utakmici pred Svetsko prvenstvo.

Jedini strelac u meču između Čilea i Srbije bio je Giljermo Maripan, koji je gol dao pred kraj meča. Utisak je međutim da je Srbija igrala bledo i da nije imala mnogo prilika za gol.

"Svesno smo kombinovali u ovom meču i svesno smo odmarali neke igrače koji su dosta igrali u prethodnoj sezoni, koji su izneli kvalifikacije i igrali u svojim klubovima. Ovaj poraz boli, iako smo na početku priprema. Rezultat nije prioritet, dobili smo jeftin gol ali idemo dalje", kazao je selektor srpskog tima Mladen Krstajić

"Trebalo je da igramo brži pas i da budemo agresivniji u odbrani. Možemo još bolje da se krećemo bez lopte i da imamo bolju kontrolu lopte. U narednih par dana ćemo probati da popravimo neke stvari zaBoliviju", kaže selektor Krstajić koji je poručio da nije previše eksperimentisao u kombinovanju tima.

"Imamo određeni fond mladih igrača, koji imaju potencijal. Fali iskustvo, ali ovakve utakmice i služe da dođu do sigurnosti u igri i do bolje forme. Nisam ljut ni na koga. Moglo je i bolje, tek smo sedam dana na pripremama, ali kad počnu tri-četiri klinca normalno je da odigravaju pogrešne pasove, to je normalno u fudbalu i sportu. Ne mogu ništa da im zamerim. Treba da nastave da rade, sgurno dolazi bolje vreme za njih", završio je Krstajić.

Komentara 62

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Predrag

MAJSTORE,falilo je da fudbaleri Srbije,IGRAJU,TJ.šutiraju loptu na terenu sa namerom da pucaju na gol protivnika I DA POBEDE!!!!!!TO JE FALILO!

6 0

Predrag

Pri tome molim TE,obrati pažnju,ubedi ih,fudbalere Srbije,da ne pucaju na SOPSTVENI GOL,,nego na onaj na kojem brani golman iz suprotnog kluba,ONAJ GOL PREKO PUTA NAŠEG,preslisaj ih pre početka utakmice!?

3 0

Peki

I veliki vođa i Krstajić su poreklom iz Bosne. Takođe i Kokeza.

16 0

* Sva polja su obavezna