Brnabić: Razgovaraću s malinarima kad odblokiraju magistralu

Brnabić: Razgovaraću s malinarima kad odblokiraju magistralu Izvor: Tanjug/Kabinet predsednice Vlade Srbije/Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić poručila je u Boru da će razgovarati sa malinarima kada budu odblokirali magistralu, ali je naglasila da Vlada Srbije ne može da utiče na tržišnu cenu.

"Uvek sam na raspolaganju za razgovore. Želim da razgovaram ponovo sa malinarima ali, da budemo u potpunosti jasni, nikako dok oni blokiraju magistrale", rekla je Ana Brnabić.

 Ona je rekla da je spremna za razgovore kada se malinari "budu ponašali odgovorno i kad budu odblokirali magistralu".

"Dok blokiraju magistralu, verujte, zahtevaću i od ministra Nedimovića da se ne viđa sa njima zato što to daje potpuno jedan pogrešan signal", poručila je Brnabić.

Brnabić je istakla i da bi, u slučaju da Vlada Srbije garantuje malinarima otkupnu cenu od 180 dinara, sledeće godine bi svi mogli da posade malinu jer bi to značilo da će garantovana cena biti 180 dinara.

Prema njenim rečima, to je stvar ponude i potražnje na tržištu.

Izvor: Agencije

Komentara 42

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

hiperbola

Poslala si dve poruke : 1. Prekinite blokadu pa ćemo pregovarati. 2. Ne možemo da utičemo na cenu. O čemu ćeš sa njima onda da pričaš ? očigledno samo hoće da prekinu protest a rešenje nemaju.

16 145

Stefan_Dusan

Sram te bilo jel te sef naucio da budes tako bahata?

17 271

Joki

Ma treba jedne godine svi mi poljoprivrednici da se organizujemo, ne mislim samo na malinare, niko ništa da ne seje, svako po koje svinče za sebe, da se preživi, ne platiti odvodnjavanje., ne kupovati najskupllje gorivo... Pa nek jedu gospoda BDP ...

58 206

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo