Kandidati za predsednika DS gosti Pressinga (29.5.2018)

Kandidati za lidera DS Gordana Čomić, Zoran Lutovac i Branislav Lečić kažu da ostaju u stranci do kraja i priznaju njene greške iz prošlosti. Zalažu se za zajednički front opozicije, ali za širu koaliciju s Dverima spreman je, za sada, samo Lutovac, koji smatra da postoje pitanja oko kojih mogu da se usaglase. Svi tvrde - nema saradnje sa SNS.

Izvor: N1

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

realno

Očigledna taktika "posipanja pepelom" kao i Velikog Vođe, priznavanje grešaka i kajanje, a onda prebacuju i na druge. Jeftino. Gospodo, i kad nemam hleba, ne jedem buđav. Hoću novi, svež, zdrav i vruć hleb. E, kad takvog bude odo' da ga kupim.

1 139

Goran Logan

Demokratska stranka nema potrebu da nas ubeđuje da je ova vlast ne valja, ona mora da nas ubedi da nisu ono što su u jednom trenutku postali i da mogu da postanu ono što nam je potrebno.

4 116

Clan DS

Moj glas ide Lutovcu.Nadao sam se da ce kandidat biti neko od mladjih snaga,sa vise energije,ali sta je,tu je.Jedino je Lutovac ukapirao u cemu je problem sa opozicijom.Jedino on nudi resenje.A ono glasi:postaviti stranku na noge(ne sme dugo da traje),sklopiti savez sa Djilasom i ukljuciti i ostale stranke opozicije(prave).Srusiti diktatora,pa kad se ostvare uslovi za regularne izbore,onda ih raspisati i suocavati politike.

4 262

* Sva polja su obavezna