Psić pronađen u kontejneru uživa u kupanju

Psić pronađen u kontejneru uživa u kupanju Izvor: Shutterstock

Ako bi vam neko rekao da jedan video na sajtu YouTube ima više od 20 miliona pregleda, a da nije "Despasito" - šta biste pomislili? Nije ni Biber, nije ni Kardašijan klan, već jedan psić. I to jedan koji je spašen iz kontejnera, piše Petface.

Svi koji imaju pse znaju da ima onih koji vole kupanje, ali i onih koji na samu pomisao vode - beže glavom bez obzira. Kad god njihovi vlasnici spomenu tu aktivnost, oni će se sakriti ili jednostavno nestati iz prostorije.

Međutim, ovi iz prve grupe - takozvani obožavatelji vode - toliko ponekad uživaju u istoj, da na puštanje vode iz česme oni počnu vrteti repićem. E pa, ovaj psić definitivno spada u ovu kategoriju, ali možda i nju prevazilazi svojim uživanjem u kupanju, piše Petface.

Prvo, on nije imao tako lepu prošlost. Njega i njegove sestrice pronašli su u kontejneru kada su imali samo dve nedelje! Zahvaljujući Klari, izgleda da su loši dani njihova daleka prošlost! Ona ima samo jedan zadatak - da brine o njima, da ih neguje, hrani, kupa. Tako je došla na ideju da kupanje jednog od njih snimi, ne sluteći da će pobrati planetarne simpatije.

Dakle, za jedan video od 20 miliona pregleda potreban vam je jedan ovakav slatkiš.

Izvor: YouTube/Barcroft TV

Tagovi: pas , kupanje , video

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Srbifornikacija.

Lutkica jedna...

30 2

Zoran

Ok ako psić voli kupanje,ali ako ne neterajte ga.Dovoljno ga istrljati vlažnim peškirom i eventualno iščetkati.

22 4

Obozavalac

Preslatko. Pomazimo kucama i macama.

61 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo