SeaStar festival u Umagu privukao 50.000 ljubitelja muzike

U hrvatskom Umagu u toku je drugo izdanje SeaStar festivala koji je pokrenuo novosadski Exit tim. Moto festivala je - prvo kupanje i prvi festival! Seastar je privukao 50.000 ljubitelja muzike, a među njima je i reporterka N1 Mirela Bačić.

Izvor: N1

Nakon što je Exit festival iz Novog Sada odlučio da deo muzičkog sadržaja organizuje i u Istri, tačnije u Umagu, drugo izdanje SeaStar festivala privuklo je 50.000 posetilaca. Vrhunska produkcija, nekoliko desetina pozornica i poznata imena, privukla su publiku iz evropskih zemalja i regiona.

SeaStar, osim vodećih muzičkih imena, publiku privlači kupanjem, sunčanjem i uživanjem u blagodetima Jadranskog mora - a sve to na početku turističke sezone - već u maju.

Moto je - prvo kupanje i prvi festival!

Za bezbednost se brine poveći broj spasioca na plaži.

Sunce, more, muzika i zabava recept su za - ljubav! Kažu organizatori, Woodstock je još uvek živ, a SeaStar je festival ljubavi.

Austrija, Italija, Nemačka, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Slovenija zemlje su iz kojih dolazi najveći broj posetilaca festivala.

Baš kako su organizatori i poručili - Seastar - festival ljubavi i slobode prvi je otvorio muzičku sezonu na otvorenom ove godine i potvrdio - muzika spaja ljude.

Tagovi: SeaStar festival , Umag , Exit

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

jovan

50 000 u koliko dana?!to je uobicajena EXIT fora gde unesto “unique visitors”iliti pojedinacnih posetilaca oni prijavljuju kucanje karata, pa se tako 10 - 12 000 posetilaca koji dodju vise dana pretvori u 50 000...Mali trikovi DK i ekipe...

12 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo