Miša Vacić: Izvršio sam "građansko hapšenje"

Miša Vacić: Izvršio sam "građansko hapšenje" Izvor: N1

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić tvrdi da je spasio jednu baku u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Kako nam je objasnio, sve se dogodilo u blizini OŠ Duško Radović.

"Šetajući psa video sam kako jedan mladić davi stariju gospođu, išao sam im u susret i iz daljine mi najpre nije bilo jasno o čemu se radi. Međutim, kad sam čuo da žena viče "upomoć" požurio sam ka njima. On je u tom trenutku toj ženi strgao zlatan lančić s vrata i pokušao da joj otme i torbu. Dok sam trčao ka njima glasno sam vikao "šta radiš to, bre" i onda se on dao u beg".

Vacić objašnjava da je za napadačem trčao oko 20 metara, ali je, kako kaže, bio brži od njega.

"Kad sam ga stigao, uhvatio sam ga i rekao "lezi na pod, da ne pustim psa". Nisam ga tukao, nisam ga ni pipnuo, samo sam mu rekao da stavi ruke iza leđa. Potom sam ga podigao i držeći mu ruke iza leđa odveo ga do obezbeđenja obližnje zgrade, dok sam prolaznicima i komšijama rekao da zovu policiju".

Policija je, objašnjava Vacić, ubrzo stigla, uhapsila napadača, dok su se Vaciću, kako nam je sam rekao, svi zahvalili, i napadnuta baka i komšije ali i, napominje, policija.

"Mislim da je dužnost svakog rodoljuba da štiti svoju zajednicu, svoj komšiluk i ni jednog sekunda nisam se dvoumio šta da uradim", poručio nam je Miša Vacić uz sledeću konstataciju:

"Budući da vi kažete da ste objektivna i nezavisna televizija, mogli biste da objavite da je jedan desničar učinio dobro delo", poručio je Miša Vacić u razgovoru s novinarkom N1.

Komentara 171

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

crni domino

Prostacina sa juga...

17 3

salvi

Koji je to scenario u kom j Vacić brži od bilo koga ko ima preko 10 godina? Ovo je 1. izmišljeno, 2. namešteno.

99 3

Karirani

Sve na stranu, ali pretrčao 20 m i to brže od džeparoša koji davi babu. Izgleda da su se šetnje psa isplatile.

86 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo