Tuča navijača Partizana na naplatnoj rampi kod Niša

Tuča navijača Partizana na naplatnoj rampi kod Niša Izvor: N1

Na naplatnoj rampi Nais došlo je do sukoba dve grupe navijača Partizana, koji su na putu na utakmicu finala Kupa Srbije u Surdulici. Povređen veliki broj navijača i jedan policajac.

"Veći broj navijača naše ekipe zbrinule su na licu mesta i oni su odbili da budu prebačeni do Kliničkog centra. Do Kliničkog centra prebačeni su jedan policajac sa povredom noge i navijač sa povredom glave", kazali su u Hitnoj pomoći. 

Prema rečima lekara, svi povređeni imaju lakše telesne povrede, uglavnom glave, ruku i nogu.

Kako je javlila reporterka N1 sa lica mesta, više ekipa hitne pomoći ukazivalo je pomoć, a desetine policijskih vozila nalazilo se sa obe strane naplatne rampe.

Saobraćaj je bio u prekidu zbog sukoba.

Navijači Partizana su već neko vreme podeljeni u tri frakcije, a uprava kluba je iz tog razloga tražila da se finale Kupa ne igra u Surdulici zbog malog kapaciteta stadiona i mogućnosti "bliskog kontakta" između navijača.

Izvor: N1

Policijski sindikat Srbije osudio napade huligana na policajce

Policijski sindikat Srbije osudio je napade navijača i huligana na policajce u sukobu kod naplatne rampe Nais kod Niša.

Sindikat je naveo da je u sukobu povređen policajac, koji je pokušavao da spreči eskalaciju nemira.

Predsednik PSS je rekao da je postalo "normalno i dozvoljeno da se napadaju policajci" i pozvao policajce da ne rizikuju svoje živote i čast u državi koja ih ne štiti "koja ne staje na njihovu stranu, već naprotiv, staje na stranu napadača i izgrednika".

"Izgleda da je postalo dozvoljeno da se napadaju policajci... To rade pripadnici navijačkih grupa i osobe sa kriminalnom prošlošću. Kada nema sudskog epilog za gotovo nijedan napad na policajce, niko ne sme ili nema odobrenje da im se suprostavi, dolazimo do toga da kriminalci i huligani ne prezaju ni od čega, jer znaju da neće biti osudjeni. Zato apelujemo na naše kolege policajce, da ne rizikuju svoje živote i čast u državi koja ih ne štiti", rekao je Mijailović.


Komentara 99

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mare

Sve učesnike u neredu trebalo je odmah uhapsiti i pod pratnjom odvesti na ispomoć za branje malina. To bi bio legalan postupak, po odluci suda. Veoma je jednostavno i bilo bi delotvorno. Građani Petrovaradina treba da popišu svu štetu na fasadama koju su napravili tzv navijači Vojvodine i da se račun za naknadu štete ispostavi upravi fudbalskog kluba Vojvodina. To bi bili konkretni predlozi i način borbe sa huliganima.

6 1

goca

Dusebriznicima koj se navodno brinu o deci zog programskih sema bih porucila ono sto ne znaju ili se prave ludi,da su za decu zaduzeni roditelji uz prosvetne radnike i strucnu pomoc kada treba po zahtevu ,opet roditelja.Stoga ,sportske i svake druge manifestacije su potrebne drustvima ,a ujedno su i pokazatelj stanja nacije. Na ovakav komenttar me podstakao neko anoniman ,ko sumnja u redakciju N1 i naglasava svoju bojazn cenzurisanja njegovog komentara ,smatrajuci ga politicki nekorektnim a istinitim.

6 0

LLL

A da li je neko uhapšen

16 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo