Insajder: Vrh bezakonja

Bespravno izgrađen objekat na vrhu Srbije - Pančićevom vrhu - pokazuje da sistem funkcioniše u interesu pojedinaca. Izgradnja nelegalnog objekta na najvišem vrhu Srbije, primer je sistemske zloupotrebe, suspendovanja i izigravanja zakona. Pogledajte emisiju "Insajder: Vrh bezakonja":

Izvor: Insajder

Tagovi: Insajder , Kopaonik

Komentara 39

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Lignja

Da je Savamala srušilo bi se odmah

44 1

Zlopamtilo

Dugo mi nije bilo mučnije da nešto gledam a na svašta sam navikao.Ovaj slučaj pokazuje koliko u ovoj državi zapravo i ne postoji sistem koji kako premijerka kaže važi jednako za sve. Sada treba očekivati predsednika da da saopštenje u "savamala stilu" , ok , nisu trebalii tako , dobiju dozvolu za 10kvm pa naprave 1000kvm , trebali su odmah da traže 1000 i da dobiju hiljadu , da što prenaprave taj lepi objekat na zadovoljstvo svih , jer tu nije bilo ništa , samo ledina , kamenje, sneg..a sada će tu dobiti posao deset mladih ljudi....Hvala investitorima !

86 0

skijas

Bravo za komentar.. toliko ste verno prikazali sve teze i demagogiju predsednika.. tacno mi je pred ocima bio , onaj njegov "sveznajuci stav" i minimalizacija problema.. Sacuvajte dokaz o ovom komentaru, pa kad bude ispricao ovo sto ste Vi predvideli, tuzite ga za kradju intelektualne svojine

11 0

* Sva polja su obavezna