Obijen stan izvršnog direktora BCBP-a

Obijen stan izvršnog direktora BCBP-a Izvor: N1

Izvršnom direktoru Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCBP) Predragu Petroviću, obijen je stan u kom živi sa suprugom i detetom, a stvari su ukradene samo iz radne sobe, objavio je BCBP na svom zvaničnom Tviter nalogu.

BCBP podseća da ovo nije prvi napad na Petrovića. Krajem avgusta na njegovom automobilu ispisana je preteća poruka "Čuvaj se".

Insistiramo da tužilaštvo i policija ozbiljno rade na ovom slučaju jer može biti u vezi sa istraživanjima koja sprovodi”, poručuje BCBP.Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zeljko Bgd.

Gos pedja petrovic je poznat kao profesionalac i stranacki neopredeljen covek. Nama nisu potrebni ljudi od intregriteta, vec botovi i sendvicari. Izdrzite.

59 4

kgb sou

Podrska! Samo hrabro! Nije lep osecaj da Vam neko upada u licni prostor, ali ako znate da oni racunaju na Vas strah onda Vi samo.jos jace po njima...

64 5

Profesor

Strahovlada na delu! Istrazivanja BCBP su neprijateljski cin prema drzavi, dok se Misa Vacic slika sa decom u osnovnoj skoli i deli im lekcije o patriotizmu! Puna podrska kolegi Petrovicu i Beogradskom centru za bezbednosnu politiku.

127 9

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo