Muzej iluzije u Beogradu: obrnuta soba, hologrami, vortex...

U Beogradu se danas otvara Muzej iluzija, prema atraktivnoj svetskoj franšizi. Fascinantni svet iluzija napravljen je tako da poljulja poverenje u čula i zabavi um.

Izvor: N1

  U muzeju će posetioci moći da uživaju u vortex tunelu, hologramima, obrnutoj sobi, izgube tlo pod nogama, oprobaju se u prostoru za igru i didaktičko-logičke zagonetke i iskuse još brojne iluzije.

"U Muzeju iluzija najviše uživaju deca, prepuštajući se čulima, dok stariji posetioci pokušavaju da nađu objasnjenja za uzrok iluzija", rekla je za N1 Danijela Tomašević, direktorka Muzeja Iluzija.  

Muzej, sa svojih gotovo 400m2 izložbenog  prostora, zasigurno će postati jedna od najpopularnijih gradskih destinacija, a brojni posetioci će svoje doživljaje u Muzeju moći da fotografišu i podele na  društvenim mrežama.

Adresa muzeja je Nušićeva 11, a radno vreme je svakoga dana od 9 - 22 časa.

Komentara 29

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

MADLENE

Odete na Brankov most..bacite pogled na Beograd na vodi..i vidite da je završen prošle godine i da je useljenje počelo u Martu ove godine.. kao što je obećano..samo ste zaboravili..i nemojte da se radujete što niste platili kartu..platili ste i preplatili..a saznaćete uskoro pošto je.

8 5

Марко Краљевић

Поштовани ботови, ово је чланак о музеју, о његовој понуди, а не о политичкој борби странака, Вучићу или пропасти Србије коју свакодневно призивате. Како вам није досадно више да о свакој вести исто лапрдате? Све више помишљам да ви и нисте људи, него неке скриптице, низови знакова и бројева, софтверчићи. Маните се ваших политичара, ово је чланак о Музеју илузија.

13 2

Masan

Divno I cena zaista pristupacna, a vi koji kukate da vam je Skupo sram vas bilo bitno skupe Telefone da setate, folirate se po kaficima uz hladan nes I marlboro ne svi ali vecina da. Glumatate neke nabedjene frajere I uspesne name. .a za decu vam Skupo

54 26

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo