DJ Marko Nastić za N1 o Retrospektaklu

Retrospektakl, događaj kojim je naš poznati DJ Marko Nastić obeležio 20 godina karijere, odigrao se u subotu. Dugo najavljivana žurka trajala je do ranih jutarnjih sati uz mnoštvo DJeva i u punoj hali. On je u Novom danu govorio o tome. Pogledajte snimak:

Izvor: N1

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Rusha

Tehno za decu i neuke

7 1

cirkus

taj marko nastić i onaj milićević su devedesetih skoro urušili scenu jer su puštali muziku za džabe. i vlasnici klubova/kafana, naravno njih su favorizovali, recimo industrija. bežali iz srednje škole, roditelji davali za ploče... događaj potpuno isiljen, malo je klubova sa kvalitetnim programom, sve se pretvorilo u estradu a mediji koji promovišu scenu generalno (domaća kao neodvojivi deo) ne postoje. sa nestankom b92 i studia b zvanično je umrla domaća, ne estradna, muzika.

22 2

stop cenzuri

bio sam na dogadjaju. najvaznije sto je trebalo da urade, da naprave ljudsku plej listu sa smislom, pocetkom i krajem - nisu. izgledalo je kao zurka kod ortaka sve svako hoce da pusti po koju pesmu. i sve se to lepo videlo. ideja je odlicna, radovao sam se nedeljama ali realizacija kilava. da ne pricam o 98 % vlage od koje su ljudi overavali.

18 1

* Sva polja su obavezna