Vulin: Ako je Kosovo ključno za EU, krenimo svojim putem

Vulin: Ako je Kosovo ključno za EU, krenimo svojim putem Izvor: N1

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da treba razmisliti o promeni spoljne politike, ako je za EU ključan samo odnos prema kosovskom problemu.

Vulin je naveo da EU, koja postavlja uslove za koje zna da neće biti ispunjeni, traži opravdanje da Srbija ne bude njen član.

"To treba prihvatiti i nastaviti svojim putem", poručio je Vulin komentarišući izjavu šefa delegacije EU u Srbiji Sema Fabricija da je odnos prema Kosovu ključan uslov za ulazak Srbije u EU.

Vulin je naveo da je EU aktivno učestvovala u stvaranju kosovskog problema, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici rekao je da je Kosovo ključni element za pristupanje Srbije EU, ali ne i jedini, kao i da nema promene formata dijaloga Beograda i Prištine i uključivanja drugih strana.

Komentara 205

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nikola

Evo još jedan pametnjaković . Pitam se, zbog čega nije uspostavio vlast države Srbije na Kosovu kada je već toliko pametan? Krajnje je vreme da se pogleda istini u oči i da ovi naši vlastodršci objasne našim građanima kako će uspostaviti vlast na Kosovu gde živi više od 95% Albanaca. Da li će možda organizovati referendum kod Albanaca ? Smatram da ovim vlastodršcima nedostaje realnost i racionalnost u vezi rešavanja pitanja Kosova. Dok to ne shvate, nema napretka za Srbiju, a građani će za to najviše trpeti i ispaštati. PS-g.Vulin verovatno misli da će Rusi pomoći u ostvarenju njegovih nakaradnih ideja.

9 1

moca

Gospodin Vulin ne bi u Evropu. Jasno je to, u Evropi ne prolazi "tetka" iz Kanade ,ostale prevare i njegove gluposti koje izriče svakodnevno. Zna se gde se tako radi kao što bi gospodin Vulin želeo. To neće proći gospodine Vuline , na taj način ćeš zaoštriti sve probleme, uništiti srpski narod i izazvati ko zna kakav rasplet. Nemoj se igrati sa narodom to su opasne stvari. Bolje je da ne zatvaraš vrata narodu ka boljitku, a radi sopstvenih interesa.

23 3

Drndo Maroje

A da ti krenes svojim putem,jel ovde gde si sada si zalutao.I ponesi vojnu knjizicu da branis Kosovo tetkin junace!

15 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo