Crtać Sergeja Ćetkovića ekskluzivno na Pikaboo kanalu

Novi domaći crtani film Sergeja Ćetkovića - “Lola&Mila” ekskluzivno stiže na Pikaboo kanal.

Izvor: N1

Poznati par, Sergej i Kristina Ćetković, zajedno sa kanalom Pikaboo, na male ekrane donose potpuno novo iskustvo za svu decu – crtani film “Lola&Mila”.

Prva epizoda biće premijerno prikazana u ponedeljak, 21. maja ekskluzivno na Pikaboo kanalu.

Pre televizijske premijere, jedna nezvanična organizovana je upravo za one čiji je sud najvažniji – decu. Usledio je njihov aplauz za ekipu koja je napravila crtani film.

Autori ovog ostvarenja iskoristili su svoje bogato roditeljsko iskustvo kako bi najmlađoj publici na edukativan, zanimljiv i duhovit način dočarali odnos roditelja i dece.

Kroz deset epizoda koje će se prikazivati svakog dana od 7:35, 11:50, 16:10 i 20:30h, publika će moći da prati dogodovštine glavnih junakinja Lole i Mile.

sergej ćetković lola i mila Izvor: Promo

“Crtani film 'Lola&Mila' predstavlja projekat na kojem smo moja supruga Kristina i ja, sa sjajnom ekipom zajedno radili prethodnih godinu dana i na koji sam izuzetno ponosan. Prošle godine je završena slikovnica 'Šta je slađe od kolača' na osnovu koje je sada urađen i edukativni crtani za decu. Nazvali smo ga po našim ćerkama, a svaka epizoda koja će ekskluzivno biti emitovana na Pikaboo kanalu, imaće posebnu pouku i priču”, izjavio je Sergej Ćetković.

Dodaje i da su njegove ćerke “glavni krivci” što ovaj crtani danas živi. “Veliku zahvalnost dugujem mojim prijateljima. (Dragan Vujić) Vujke je jedan od njih i kada smo prvi put napravili sastank on je rekao da je fenomenalna ideja, ja sam rekao odmah 'vidim te kao naratora' i mnogo mi je pomogao da odaberemo karaktere kakve smo hteli”, objašnjava Sergej.

Topla priča, iz domaće produkcije biće pravo osveženje u ponudi crtanih filmova, obećava glumac i reditelj sinhronizacije Dragan Vujić Vujke.

“Lola i Mila kao glavne junakinje, upadaju u neke situacije koje su edukativno zabavne što jeste svrha crtanih filmova, da ciljnoj grupi koja se kreće tu između tri i osam godina, ukažemo na neku nomenklaturu, na neke osnovne ljudske vrednosti, i na ono čega bi deca trebalo da se pridržavaju, i da im se postavi kao dobra baza”, objašnjava on.

U ulogama Lole i Mile su dve Jovane, Cavnić i Čurović, Nataša Balog i Milan Tubić, koji su među prvim glumcima u Srbiji gde se uglavnom radi sinhronizacija, dobili priliku da kako kažu stvarno glume pred mikrofonom.

“Ima velike razlike, jer smo mi obično navikli da imamo pun doživljaj, i zvuk i sliku i prosto kako je to neko iskreirao, a ovde krećeš od nule što je jako dobro i jako izazovno”, kaže Jovana Cavnić.

“Drago nam je što ćemo gledaocima Pikabooa moći da ponudimo još jedan kvalitetan domaći sadržaj koji će istovremeno zainteresovati, nasmejati, ali i naučiti ne samo decu, već i sve roditelje i svakodnevno drzati porodicu na okupu. Verujemo da će naše oduševljenje novim crtanim filmom od ponedeljka deliti i naša publika”, poručuje uredništvo Pikaboo kanala.

Izvor: YouTube/Lola & Mila

Novi crtani film “Lola&Mila“ Sergeja i Kristine Ćetković, kao i bogati dečiji zabavni sadržaj, možete da pratite na kanalu Pikaboo koji je dostupan svim SBB korisnicima na analognoj i na D3 digitalnoj televiziji, D3i, Total TV-u, kao i na EON platformi.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ljiljana

Kakav Čovek! :)

17 0

Mema

Bravo

15 0

Bilja

Super zvuci!a nije strani:)

22 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo