Janković: Savez samo sa onima s kojima delimo iste vrednosti

Janković: Savez samo sa onima s kojima delimo iste vrednosti Izvor: N1

Po pitanju uslova za fer i slobodne izbore Pokret slobodnih građana će sarađivati, ali samo tehnički, sa svim opozicionim strankama, dok je politička saradnja moguća jedino sa strankama slične orijentacije koje dele iste vrednosti, poručio je na godišnjoj skupštini tog pokreta njen lider Saša Janković.

Govoreći o prvoj godišnjici od osnivanja Pokreta, Janković je istakao da je ta organizacija šansa da Srbija izađe iz začaranog kruga, ali da ipak ne mogu sami.

Otvoreni su za saradnju sa demokratama što se, napominje Janković, odnosi na sve stranke i organizacije proizašle iz DS-a.

"Želimo li saradnju sa Demokratskom strankom? Bez sumnje, da. Ali sa DS-om koja je svoje prošle grehe i ljude koji su ih skrivili stavila iza sebe i okrenula se budućnosti Srbije, a ne svojoj budućnosti...Sa nacionalno orijentisanim organizacijama da, ali na drugačiji način...A sa ovim režimom ni na jednom pitanju, sem možda u odbrani zemlje od spoljnog agresora", rekao je Janković.

Izvor: N1

Komentara 111

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Taman kako smo zasluzili

Cuti, cuti, pa onda odjednom ne kaze nista... Zato ljudi nisu glasali, nisu mozda znali zasto, ali biranje manje loseg je svima dojadilo. Kad se pojavi NEKO bice, ako se ne pojavi valjda nismo ni zasluzili...

2 1

Srpski građanin

Ja bi se učlanio u PGS, ako su oni za ujedinjenje Srbije i Srpske ?

1 2

Čeka se pravi

Al me nasmeja, pa to ne spominju ni ove "patriJotske" stranke !?

0 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo