Mihajlović: Novi sporazumi sa Azerbejdžanom

Mihajlović: Novi sporazumi sa Azerbejdžanom Izvor: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade Srbije

Srbija će u Azerbejdžanu naredne sedmice potpisati nove sporazume u oblasti vazdušnog saobraćaja, međunarodnog drumskog saobraćaja, poljoprivrede i zdravstva, najavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

"Azerbejdžanska kompanija 'Azvirt', koja je izgradila autoput Ljig-Preljina, zainteresovana je i za druge projekte, kao što su brze saobraćajnice Šabac-Loznica i Ruma-Šabac. Za nas je važno da kompanije koje su donele znanje i tehnologije ostanu prisutne u Srbiji i sigurno je da ćemo razgovarati o novim projektima", rekla je Mihajlović za Televiziju Prva.

Govoreći za tu televiziju o problemima tokom gradnje na Koridoru 10, ona je najavila da će sve probleme na autoputu o svom trošku otkloniti kompanije koje su izvodile radove.

"Već smo angažovali nezavisne stručnjake da još jednom provere sve kosine koje su potencijalno problematične", dodala je Mihajlović i podsetila da su deonice autoputa na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru trenutno najteže gradilište u Evropi.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Predrag

Kada vraćate OTETE,UKRADENE PENZIJE,KADA rušite kuću na Pančić vrhu,Vile Tome Nikolića na Savi,Crkvu u Bajcetini(nema građevinsku dozvolu),PA ONDA O AZERBEJDŽANU!?

0 0

Dju-Dju

"Brze saobraćajnice..."rekla je Mihajlović... Pametnom dosta

18 0

molim te

ne potpisuj ništa, da znaš da radiš ne bi potpisivala koncesiju koja utiče na rad aerodroma u radijusu 230km od Surčina.

16 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo