U Danu uživo o Samitu u Sofiji

U Danu uživo o Samitu u Sofiji Izvor: N1

Da li Samit u Sofiji predstavlja korak ka članstvu zemalja Zapadnog Balkana u Evropskoj uniji, i koji su dometi ovog sastanka, o tome u Danu uživo govori potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Vladimir Međak. Uživo smo i u Sofiji.

Koliko je srpska privreda digitalizovana i koliko je digitalizacija važna za konkurentnost na tržištu. O tome govori Predrag Nikolić iz Privredne komore, koja je raspisala poziv za obuku sertifikovanih konsultanata za digitalnu transformaciju privrede.

Treću godinu za redom krajem maja organizuje se akcija "Dobre vile i maturske haljine". Cilj je da devojke poklone maturske haljine devojčicama koje nisu u mogućnosti da je priušte za matursko veče. U prethodnim godinama preko 400 devojčica je tako dobilo haljine. Više o tome reći će nam organizatorke, novinarke, Ana Milanković i Vesna Zakonović Arežina.

U Sceni Dana uživo gostuju Maja Pelević, autorka projekta "Bolivud" i Ana Đorđević, kompozitorka, koje najavljuju premijeru projekta, 25. maja u Narodnom pozorištu.

Tagovi: Dan uživo

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo